Kizlar merhaba bu akşam bebek basıncı çok var diye hastaneye gittim ve tansiyonum 17ye 12cikti kadın doğum kırmızı alana aldılar nst taktılar sancım çıktı tansiyon aleti serum falan takıldı alfamet icirdiker zaten normalde kullanıyorum alfamet gebelik zehirlenmesi geçiriyor olabilirsin dediler uzmanla görüştüler ve benide gorusturduler yatış verdi uzman doktor beynine pıhtı atabilir beyin kanamasi gecirebilirsin nöbet gecirebilirsin bebek karnında ölebilir bizim gozetimimiz altında olacaksın tansiyonu düzene sokmamiz gerekiyor dedi evde 16aylik bebeğim var ve o an çok kötü bı psikolojiye girdim yarışı kabul etmedim oğlum için biliyorum karnımdaki de benim bebeğim ama o anki psikolojim çok kötüydü ve doktor bana biraz sinirlendi karnındaki bı dusunmuyormusun o caninda bu canın degilmi diye doğru soluyordu düşünüyorum tabiki ama o an nebilim oğlum aklıma geldi ve onu birakamadim öylece imza artırdılar eşimle konustular nöbet gecirebilir beynine pıhtı atabilir annede bebeğini kaybedebiliriz diye anlattılar eşimle bu sebepten biraz tartıştık yatmamı istiyordu hastaneye şuan çok büyük vicdan azabı çekiyorum bastiramiyorum duygularımı çok korkuyorum lütfen az teselli verin oğlumda gebelik zehirlenmesi geçirmiştim acil doğuma alınmıştır ama doğum zamanı gelmişti zaten oğlumda beyin kanaması gecirmistim o doğumda kalbim falan durmuştu çok korkuyorum Şuan ne yapacağımı sadirdim