123esr_ Benim kansızlığım oldum olası var gebelikte de ilaç kullanmaya başladım mecburen ama midem almıyor ilaç içmeyi hergün hergün içene kadar mahvoluyorum içmeyen var mu aramızda kan ilacını acaba ?
Paw 123esr_ ben de zor içiyordum hiç içmemektense uykudan hemen önce içip yatıyorum öyle çok dokunmuyo bi deneyin isterseniz. Kan değerlerim de yükseldi
Sultan4141 123esr_ birde kansızlık probleminiz varsa duzenli kullanmalisiniz bebek gelisimi icin cok onemli
Elifderin34 123esr_ halsiz kalırsınız içmezseniz kansızlık olur bebekte ve annedede ciddi sorunlara sebep olabilirmiş
Nazendehanim 123esr_ hap şeklinde olan var onu kullan gebelik sonrası kan değeri sifirlanabilir gorumcemin olmuştu ,kullanmamisti kanı çekilmiş resmen tansiyon yerlerde . Bendeki akan ilacı şeker gibi hap şeklinde cigneyedebiliyorsun damla olanlar kötü galiba
ssedadess Bence mutlaka kullan kuzenim kullanmadi hamileliginde suan kansiz ve sürekli usuyorum diyor, arkadasim da kullanmadi onda da kanla ilgili farkli bir problem oldu yani anlicagin caninda can tasiyosun kullanmanda fayda var seninle besleniyor sonucta o yuzden hic aksatmadim bende
Basakozbek Doktorunuza söyleseniz farklı bir kan ilacı verse belki onu içebilirsiniz bilemedim. Gebelikte kan ilacı kullanmak önemli diye biliyorum
Ellia Bana da dokunuyordu sabah kahvaltı arasında alıyorum canım eğer kullanmazsan enemi gelişimine neden olur asla bırakma ben çok üşüyen biriydim bekarken bile şimdi çok şükür üşüme halsizlik olmuyor .
123esr_ Ellia ben bi alıyorum 2 gün almıyorum düzenli kullanmaya başlasam geç olmaz umarım ama çok zorlanıyorum anemi ne ?
Ellia Ellia doktor bana 4. Ayımda kullanmaya başlaman lazım demişti canım , Anemi yani kansızlık , nefes darlığı, halsizlik,üşüme,baş donmesi,çarpıntı,solukluk gibi belirtilerin hep olması demek .
Kbra3352 123esr_ bnde uyumadan içiyorum hatta eğitim emziren dedi ki öncesinde c vitamini portakal mandalina vs yersen daha hızlı emilir vücutta demisti bende yatmadan aliyorum
Cikoleyla Ay beni mahvetti ve bıraktım ç. Ben anemik bi insanım. Değerler düşük. Ona rağmen bıraktım. Doktorumda günde bir elma ye et ye vs dedi. Dahiliyecime de sordum. O da bırak bu kadar sevmiyorsan doğumdan sonra sidefer kapsül başlarız dedi. Bıraktım gitti. Dayanamıyorum napim yani.