Ftmcgdms Svdmhmtyhy büyük oğlumda granül kullanıyorum ama yeni doğan için sıvı deterjan tercih ettim green clean deterjanı doğal icerikli olduğu için ikiside temiz içerikli ama yenidoğan da sıvı deterjan daha iyi gibi kalıntı kalmaz
Halime90 Svdmhmtyhy evet☺️ Kızımda dalin kullanmışdım ondan da memnundum ama şuan fiyatı çok yükselmiş almadım. Tavsıye üzerine o markayı denedim
Nazendehanim Svdmhmtyhy bizim burda helal market var ,gıdada ve temizlikte katkısız ürünleri satıyor ordan aldım paketini attığım için hatırlamıyorum ama internetten tabiistore ya da gimdes deterjan yazıp bakabilirsiniz
Bayancorek Aysegul123Defne makineye atıyorum tabiki, kazana atıyorum direk deterjan gözüne koymuyorum böylece sorun yaşamıyorum. Leke çıkarma özelliği de oldukça iyi.😊
Edafmo Svdmhmtyhy ben babyme sıvı deterjan aldım. Toz deterjanlar makineyi tıkıyormuş ve kıyafetlerde kalıyormuş diye sıvı önerdi herkes
bebekveannesiii Svdmhmtyhy Dalin granül Matik ve sıvı deterjan ayriyeten leke çıkarmak için e bebeğin çamaşır suyu tozunu kullanıyorum biz ek gıdaya geçtik lekeler malum😃
limoncicegimFO Svdmhmtyhy naturalive sıvı deterjan aldım onunla yikayacagim kendi çamaşırlarım da denedim güzel