Dlkk44 kirpapatyasi0 ayy benim de bat 1 canım ben silik bi çizgi gördüm gibi inşallah vardır ama sabah ilk idrarla yapmanı tavsiye ederim belirtilerin var mı
kirpapatyasi0 Dlkk44 dayanamadım ya sabahı bekleyemedim🤦🏼♀️😂😂 sağ göğsüm çok sızlıyor kasıklarım da batmalar ağrılar var ve çok gaz sancım da oluyor
kirpapatyasi0 Zhrabtl acaba 1 hafta kanama falan olmazsa beklesem mi ki dedim deger düşük çıkarsa bide ona stres olurum
boymomyz Elifgoktug1 Aritmed sanırım doğru çıkartıyor canım . Benimde başıma geldi çöpe atmıştım eşim bakmaya almış çiftti kuruma çizgisi gibide değil kırmızıydı yıkadım silinmedi dedim kuruma çizgisi 1 saat sonra çıkmış die geri attım zorla kan verdirdi negatif 😂 Demek ki ilkisinede güven olmuyor
Dlkk44 Elifgoktug1 aynen bende5-6 kez en az kaset test de silik çizgi çıktı kaç kez kan verdik eli boş döndük ovulasyon testi ile hamile olduğumu öğrenmiştim 🥹
Dlkk44 kirpapatyasi0 benim de canım bat 1 göğüs,karın,kasık,sırt ağrım çok fazla göğüs uçlarım koyulamış sürekli iki türlü tuvalete çıkıyorum akıntım da 3 gündür çok fazla bir kaynım olduğu için cesaret edemiyorum test yapmaya adetimin geçmesini bekliyorum
kirpapatyasi0 Dlkk44 benimde 2. Bebeğim olacak Allah nasip ederse 1 kızım var 2 buçuk yaşında 2 de kaybım var Allah hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah ❤️
Zhrabtl @kirpapatyasi0 dgerin düşük cikmasi önemli değil canım 2 günde bir 2 katına çıkması önemli sen bilirsin tabiki ama bence vermen en doğrusu 🥰
Dlkk44 kirpapatyasi0 amiin canım inşallah haber ver olur mu belki bende senden cesaret bulup test yaparım 😍🥰
boymomyz kirpapatyasi0 canım testi bi yıkasana gitcek mi çizgi öylede anlaşılıyor diyorlardı . Benimde bat 1 1 senedir kalamıyorum kürtajdan sonra noldu anlamadım kürtaj olduğum bebeğime evlendim direk kalmıştım sonrası kalamamam saçma geliyor ama takmıyorum artık alıştım her ay adeti bekliyorum 😅
Nurcanben kirpapatyasi0 normal kaset testiniz varsa onla da yapar mısınız onda da silik çizgi cikicak mi aşırı merak ettim
Aayssee1323 kirpapatyasi0 ben hiç anlamam umutlandırmak da istemem ama ben ikincisini silik olarak gördüm ☺️☺️Allah kalbinize göre versin insallah 🌸
boymomyz kirpapatyasi0 Ben bu konularda aşırı soğuk kanlıyım o çizgilerde güvenim olmuyor ya 😅 silinmemeside iyi bişey canım verdin mi kanı bide kaset alsana arkadaşlarım 3 gün kala kasette anladı aritmed al ama