Pembemimavimi Karnimda bi agri var bi anda basladi belimden karnima vuruyo boyle bi durum yasayan var mi. Canimi yakiyo baya baya
Acuka Pembemimavimi bende 35+6 yım bu aksam belimde bıcak batması gibi agrı var ama sancım yok sancı yada kasılma olursa dakıkaları takıp edın düzenli ıse doktora gıdın
YsmnNuh Pembemimavimi doğum belirtisi olabilir daha önce iki dogum yaptım ama erken haftalarda hiç yaşamadım ağrı. Bu da daha 31+0 olduk ilerde ne olur bilemem. Bence dinlenince gecmez ise doktora gidin
essyagiz Pembemimavimi Canım bendede ara ara oluyor, günlerimiz aynı. Dün doktoruma söyledim, 10dkkada bir düzenli sancı olursa mutlaka gel dedi☺️ Yalancı sancı şu anda yaşadıkların dedi
Gul_hamad Pembemimavimi gecen bende de oldu,2 gun ara ara surdu neredeyse,ama yalanci sancilarmis. Doguma hazirlik diyelim) ama eger dayanilmayacak gibiyse acile git
Pembemimavimi Kaynanamla ya da kocamla ilgili bisey yazmadigim icin mi cevap yazan yok merak ediyorum.
Pembemimavimi essyagiz sende de bebek toplaniyor mu canim. Poposunu sagima soluma bi yasliyo gobegim yamuluyo resmen. Smdi de gobegimin altinq toplaniyo.
Nefesliva Pembemimavimi 35+5 benımde karnımla kasıklarım agrıyor bugun doktora gittim nts bağlandım sancı çıkmadı
Pembemimavimi Öncelikle hepinize tesekkur ederim bilginiz icin. Bebek de tekme atmiyo ıcerlerde toplaniyo bi saga bi sola ama tekme vurma falan yok. Basi zaten yola girmis oturmus demisti doktorum cuma gunu. Bi takip edeyim. Olmadi acile giderim. Halsizlikte oldu dusa gireyim dedim çıkamadım bi turlu.
Nefesliva Pembemimavimi benımkide tekmelemiyo bazen kasılıyor toplanıyor sağ sola geçişlerini anlıyorum
essyagiz Pembemimavimi Eveet resmen göbeğimin şeklini değiştiriyor ve inanılmaz gerginleştiriyor🙈 hatta öyle yaparken bazen kafasıylada aşağıya bastırıyor sağolsun epey zorluyor beni 😇
Pembemimavimi essyagiz ben bazen ordan cikacak disari diye korkuyorum oyle geriyo ki bazen dayanamayip durtukluyorum cocum in assa diye. Poposu hep oralarda oldugu icin anlayamiyorum bosluklarim mi agriyo bebis gerdigi icin mo agriyo diyem
Cbella Bende senden 3 gün gerideyim benimde beline karnıma ağrı vuruyo ama sanki üşütmüşüm gibi geld bana.bebekte sağ tarafta toplanıyo şişiriyo karnımın sağ tarafını korkuyorum ama sanırım doğum belirtisi falan değil
Pembemimavimi Cbella oda olabilir tabi ama benim agrim belimden geliyo ilk gebelik olunca da bilemiyorsun tabi. Neyin ne oldugunu
Kadze Pembemimavimi uzanınca hafifliyor ve geciyorsa yalancı sancı ama 5 dk bir geliyorsa dogum sancısı dşyorlar takio edip duruma göre doktora gitmelisin