tiger12 Arkadaşlar idrarda bakteri 4830 çıktı .lökosit 500 .doktorum monurol,aksef, ve iesef iğne yazdı .iğne yaptırmak istemiyorum .yaptırmasam geçer Mi sizce .bebeğe zararı olur mu
Mhrbn44_ tiger12 istersen başka doktorada git cnm ama enfeksiyon bebek icin tehlikeli birsey enfeksiyon ilacsiz kendi kendine gecmez
Beyzafd tiger12 bende de biraz yüksek çıktı yanma kasintim falan yok doktor idrar aldı ogrendik yuzdeligini bilmiyorum ama beni de korkuttu doktorum 400 luk antibiyotik verdi 10 tablet kullanıyorum son 2 bucuk ayım kaldı ama Her gittiğimde bakın dicem doktoruma daha dikkat eder oldum lavabo yaparken ic çamaşır temizliğine su içiyorum ve de bol bol çünkü çok onemli bir sey bebek erken gelebiliyor ve enfeksiyonlu dogabiliyormus dikkat et canım
piiremsesinannesiii tiger12 canım bir şey sormak istiyorum idrar yolu enfeksiyon belirtilerin neşerdi bende 5 ayfır hamileyim 5 aydır da ishal var bende asla geçmedi geçmiyo acaba sende de oldu mu ishal bana dpktor idrar testi ver olabilir dedi ama daha veremedim test
Kbramhmt tiger12 doktorunuz iğne dahi yazdıysa ciddi ve doğumuna az kalmış doktorun ne derse kullan enfeksiyon daha tehlikelidir
Elifgoktug1 tiger12 enfeksiyonun bebeğe daha çok zararı oluyor böyle durumlarda kâr zarar ilişkisi yapıyor doktorlar . Bende ilaç kullanmistim geçmeyen bir idrar yolu enfeksiyonu vardı
Beyzafd tiger12 OS senin enfeksiyonunun yüksekliğine bagli mesela ablamda 8. Ayda kanama başladı antibiyotik 1000 lik verdi ne kadsr yüksekse o kadwr çok önlem altına alıyorlar bence
aogoya tiger12 kızılcık bulun ve tüketin bi şekilde ben marmelatını buldum sulandırıp içiyorum kefir içiyorum bide kızılcıklı probiyotik hap kullanıyorum çok şükür 1-2 aydır hiç bişeyin yok ayağınızı sıcak tutun hep hiç üşümeyin
Babykalamar tiger12 enfeksiyon ilaclardan daha zararli biliyorsunuz degilmi! Doktorunuz hamilelikte yazilanbilen antibiyotik yazmistir zaten ilaclarin cok su ictiginiz taktirde bebege zarari olmaz ama enfeksiyondan bebeginize bisey bile olabilir allahckorusun