Haticeilkay Sabahları çok mide bulantım oluyor doktorum zencefil içebiliceğimi söyledi. Mide bulantısı olup zencefil kullanan var mı işe yarıyor mu yada bi zararı olur mu?
OgretmenEva Haticeilkay zencefil içmesi nasıl oluyor bilmiyorum ama midem bulanmaya başladığı zaman tazesinin ısırıp ısırıp yiyordum çok faydasını gördüm tavsiye ederim.
Asli33 Haticeilkay sabah kahvaltıdan sonra küçük bir dilim kaynat canım suda ılıyınca limon sık iç ben 4,5 aya kadar içtim ama fazlasını önermiyor doktorlar günde bir bardak içebilirsin.
ikizlerimveannesi Haticeilkay doktorum önermişti bulantılarım için ama hiç faydasını görmedim onu içince de kusuyordum 🙈
Mervetopcu Evet faydalı oluyorr bana da doktorum önerdi. İstersen rendeleyip sıcak suda demleyerek de tüketebilirsin
Asli33 Haticeilkay ayy kıyamam yaa 😐 içilir bir sakıncası yok canım taze zencefilin toz zencefil önermiyorlar ama 3 dakikadan fazla kaynatma
Haticekale Bütün gün mide bulantım oluyor. 9 haftadayız daha 😣 artık beni yoğum bakımda uyutun serumla besleyin dört ay sonra da uyandırın diyorum herkese. 5 kilo verdim bir ay da. Bu gidişle ölecem sanırım.
Asli33 Haticekale seni o kadar iyi anlıyorum ki sabahtan akşama kadar bulantım oluyordu sabah istifraları 😪 29 haftalık olduk hala miğde problemi yaşıyorum canım ama zencefil azda olsa hafifletiyor sabret inşallah senin ki 13-14. haftada geçer 🤲🏼
Haticeilkay ikizlerimveannesi çok mu mideniz bulanıyordu? 🤔 iyi geldiğini söyleyen çok aslında ama sanırım kişiden kişiye değişiyor 😬
ikizlerimveannesi Haticeilkay bulantı ve kusmalardan 13 kilo verdim ağır geçti benimki bir süre hastanede yattım 🙄 hiçbir şey fayda etmedi bulantılarıma sürekli serum verildi ama daha hafif olanlar mutlaka faydasını görmüştür