Hanfnr_1 Kızlar 11 haftalık olacağım ve sürekli gözlerim kararıyor gün içerisinde başım dönüyor sizce normal mi, kan değerim falan mı düşük anlayamadım bilgisi olan var mı
busrabrbr Hanfnr_1 benim de aynı şekilde tansiyonum da düşüyor ondan olabilir belki diyorum , yarın gidicem doktora söylicem bakalım ben de 7+3
Kiwi12 Hanfnr_1 ben hamileliğim öyle öğrendim her çocukta ayrı şeyler oluyor galiba bende bunda baş dönmesi yaşadım 4. Aya bastik geçti hepsi
Asliormanci Hanfnr_1 bebeğin senin kanınla besleniyor ya kuzum ondan başın dönüyor ara öğün yap devamlı
Dumanelif1 Haftaya kadar tansiyonum hep düştü ayağa kalkamadım. Tuvalete bile tutunarak gittim. Kardiyoloji ye sevk ettiler ama hiç bir şey çıkmadı. Tek dedikleri bazı gebeliklerin bu şekilde olduğu ve düşük tansiyonun riskli olmadığı. Tansiyonun yüksek olması riskli bol sıvı al ve dinlen denildi. 19 dan sonra normalleşmeye başladım ama hala fazla hareket ettiğimde düşüyor. 30+3
Asliormanci Hanfnr_1 yapmazsa mutlaka kan değerlerine bakılmasını istediğini söyle Demir’in eksik sanırım 4. Ayda başlanıyor normalde sana erken başlatır galiba
Nesecrkc Hanfnr_1 benimde oğluma hamileyken bu belirtiler sebebi ile kan değerlerimi ölçtürmeye gitmiştim 2 bıçuk aylık hamileymişim 😅