Hayattdmrkrn Kızlar 14 Aralık ankara şehir hastanesine sıra almak istiyorum normal muayene olmak için ama sadece bir tane doktor adı gözüküyor o tarihe. siz sıra alırken nasıl alıyorsunuz hastaneye gittiğinizde ordan mı alıyorsunuz
Hayattdmrkrn Ayse5960 hastaneden demi e peki alamazsam nolacak çünkü yaklaşık iki saatlik mesafeden gidicem yani gittiğimde alamama ihtimalim de var mı ben şimdi bi doktora sıra aldım gittiğimde başka doktora alabilirsem alma ihtimalim olur mu iptal etmeyim randevuyu. Ne kadar çok soru sordum kusura bakmayın 😂
Cemre_12 Eger sabah 7.30 8 gıbı orada olursanız da sıra alma sansınız var ben oyle yapıyorum. 37 haftadır boyle yaptım hıc sıkıntı olmadı 🙂
Hayattdmrkrn Cemre_12 esmerella37 çok teşekkür ederim ya ben güya doğum öncesi yine bi muayene oluyum da sistemde sıkıntı olmasın diye gidecektim 182 yi aradım aynı Mhrs de çıkan doktorun adını söyledi zaten gitmekten de vazgeçtim konyaya gidip bi muayene olucam doğurmamış olursam ankaraya da doğuma giderim beni almamazlık yapmazlar heralde 😂😂 üç kere muayene oldum