En yakın arkadaşım 2 aylık hamileydi, rüyasında benimde hamile olduğumu görmüş beni zangır zangır arıyordu. Bende çalışıyorum o sıra bölge müdürüm gelmiş mağazayı anlatıyorum vs. baya stresliyim. Sonunda molaya çıktım da açtım telefonu. Israrla test al dedi. Benim de adetimin gecikmesinin 2.günü ama hep aksar 1-2 gün ondan hiç şüphe düşmedi içime. Neyse ertesi gün izinliyim diye yarın da adet olmazsam yaparım dedim geçiştirdim arkadaşımı. Tabi ertesi gün bizim kız durur mu sabah 9 da aradı uyandırdı beni adet oldun mu diye. Tabi bende tık yok dedim ne oluyor beni de bir heyecan bastı koşa koşa gittim test aldım. Bu arada normalde testleri garanti olsun birinde problem çıkar vs diye hep 2 tane alırım o gün de 1 tane alasım tuttu geldim eve. Neyse yaptım testi, incecik çook silik bir çizgi var gibi ama yokta gibi de attım arkadaşıma git bi tane daha al dedi. Koşa koşa tekrar gittim eczanedeki kadın biraz daha bekleseydiniz falan diyor ama ben bekleyebilir miyim yine de aldım 2.testi. O testte daha net bir çizgi çıktıı ben şoka girdim, arkadaşım sevinçten çıldırdı tabii. Sonra hemen hastaneye gittim 358 beta değerim çıktı, meğer 3-4 haftalık hamileymişim zilli kızımaa🥹 şimdi 36+5 olduk, hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alacağım günü bekliyorummm🥰🥰