SebnemRasit nilayakinci normal cibindik çok saçma duruyor sevmiyorum eski model bide ben bunu ileriyi düşünerek aldım oda yapınca da yatağının başına asarım diye düşündüm.
KayraVeAnnesi_06 nilayakinci Çok teşekkürler 🙏🏻 Onu şimdilik bağlamadım resim çekmek için ipiyle yukardan tutturdum . Cibinlik alıcam o zaman monte edilecek . Ama siz cibinlik düşünmüyorsanız dönence için aparatlarda var onu tercih edebilirsiniz 🌸
nilayakinci KayraVeAnnesi_06 nereye ve nasıl takabilirim ki bizim bebişte böyle ama henüz gelmedi beşiğin tepesine konulur sanırım
DamlaDemir91 edosvebebisi maşallah çok güzel olmuş sağlıkla yatsın kuzunuz inşallah 🙏 isimlinevresim takımını nerden yaptırdınız acaba ?
edosvebebisi Boncukveannsi kız yok yapma çok pişmanım o zaman çeyrek 800 civariydı şimdi ne kadar olmuş 😂😂
Eylulun_annesiii eda_aslan park yatak değil de bebek arabası dikkatimi çekti onu nereden aldınız modeli nedir acaba 🤭
kbra19 Boncukveannsi beşik olarak çok güzel büyüyen yataktan memnun kalmadım ben ama kullandık tabi yeni değiştireceğiz inşallah Siz çok memnun kalın sağlıcakla kullanın inşallah
ozgeozcan büyüyen ve sallanan beşik tercih ettim ben yeğenimde çok memnun kalmıştık fiyatta 2400 tl ye Kütahya da bi mağazada tek kaldığı için uyguna verdiler yatak ve uyku seti dahildi hemde 😊