SebnemRasit Edafmo https://ty.gl/cyfs89pefr Pamuka diye geçiyor adı eğer çıkmazsa. Ben çok beğendim çok kaliteli güzel ben taş rengini aldım
Boncukveannsi Papatyaa_01 bende oda yapmıycam kuzum ya evim 2+1 bı odam yatak odası bı odam misafir odası ve bı odam oturma odası olduğu için boş odam yok sadece yatak odamın bir kısmını beşiğe ayırıp minik bir süsleme yapicam 🥰
Papatyaa_01 Boncukveannsi aynen benim odalarda musait değil hiç yatak odamda biraz dar :) artık yatak odasına küçük oturma odasına bundan alırım ilerde oda yapma şansım olursa kullanışlı olur en azından :)
edosvebebisi Boncukveannsi zeynebeli diye bir site var instagramda istediğiniz beşik ölçüsüne göre yapıyorlar
KayraVeAnnesi_06 Aaaysee Yaaa çok teşekkür ederim 🙏🏻 Söylediğin herşey çok değerli kıymetli 🌼 daha güzelleri daha iyileri senin olsun inşallah ❤️ Rabbim güzel şeyler nasip etsin 🧿
Boncukveannsi Aaaysee sizene istediğim postu açmakta özgür değil miyim sizene yani sizi ne ilgilendiriyor canım ne isterse onu açarım ben senin saçma postlarına karışıyor muuyum banane
Aaaysee Boncukveannsi karışmadım ki zaten şaşırdığımı belirttim ayrıca sizin gibi bütün hamileliğim boyunca riskli gebelik riskli gebelik deyil kayınvalidemi anlatmaktansa saçma postları tercih ederim 🤓