Annesininmelegi Nişan gelmesi nasıl bişey renksizde olabiliyormu ılla kanlı yada pempe yada kahve kırmızı vs mi olması lazım??? Bi sümüksü yumurta akı gıbı bışey gelmış ve sancım var fazlasıyla
OgretmenEva Annesininmelegi bildiğim kadarıyla renksiz de olabiliyor. Sancıları takip edip hastaneye gitmenizde fayda var
Deletedmom434 Annesininmelegi kişiden kişiye göre değişiyor rengi sancınız gelirse eğer takip edin eğer nişansa doğum 1 gün yada 2 hafta içinde gerçekleşebilir demektir
Edddaaa Annesininmelegi benim ilk gebeliğim genel olarak pembemsi diyorlar ama merak edip Google baktım orda da tamamen renksiz sümüksü bişeyler çıkıyor 🙃 kaçıncı haftanızdasınjz
Elifim Deletedmom434 miktarı değişiyomu peki benim bi çay kaşığı kadar anca vardır renksiz koyu kıvamlı bişey geldi nişanmıdır bu kadar az olurmu
Elifim Annesininmelegi az önce bende iç çamaşırımda gördüm ne yapıyosun ne durumdasın hastaneye gittin mi
Annesininmelegi Elifim vallahı gıtmedım sızın tanımladıgınız gıbı sumuksu yumurta akı gıbıı bişey bı çay kaşığı kadar devamını gözledim gelckmı fln gelmedı ondan başka sancılarım da uyuyunca dındı
Elifim Annesininmelegi benimde uyuyunca sancım falan kalmadı böyle durcaz heralde yalnız sıcak sıcak akıntı geliyo benden suyu olsa bu kadar az gelirmi
Annesininmelegi Elifim bendede geliyor ya ben akıntı fazlalaşıyor diye düşünüyorum doğum yaklaştıgı ıcın bence :/