ikibebeliannee Bir oğlum var Allah bağışlasın dün bir de kızım olacağını öğrendim biraz duygusalım 🥲 benim çocukluğum gençliğim çok kötü geçti o yüzden bi adı ferah olsun inşallah da adı gibi ferah geçsin ömrü istiyorum. Bir de yanına güzel dini bi isim arıyorum. Oğlumun adı doruk Ahlas uyumlu da olursa süper olur 😬 ben tıkandım sizin önerilerinizi bekliyorum 🌸
CaglaArtul ikibebeliannee “Vera” ismi olabilir Vera Ferah yada Ferah Vera İsim kuran da da geçiyor/ Günah ve haramdan kaçmak için şüpheli şeylerden uzaklaşma, takva.
ikibebeliannee CaglaArtul aslında ayzen Vera düşünüyorduk ferah vera da fena gelmedi kulağıma teşekkür ederim 😊
ikibebeliannee HavvaK ailede o kadar Zeynep var kiii benim için sorun yok ama eşim onlar adaşım napıyo diye inmezler tepemizden diyor 😂
Fhaktas Ferah isminde h harfi olduğu için diğer ismini de h harfli bi isim seçme bence. Benim adımda da h harfi var diğer ismimde z harfi var karakteristik olarak çok çelişkiler oluyor 😄 ferah asya, ferah sude güzel gibi sanki
ikibebeliannee Fhaktas çok uyumlular ama biraz da dini olsun istedim diğer adı yoksa çok seçenek var 😂 o isim analizlerinden hiç anlamam koymadan önce internete bi bakayım 😂