Aysuaydin_03 2 tane kürtaj 1 tanesi boş gebelik,2. Kimyasal gebelik, 2. Cisi kalp tışı duyulmadı kürtajla sonlandırıldı 2.side, gen testi verdik kanda hemozigot çıktı, kan pıhtılaşması, kan sulandırıcı ya ne zaman başladınız,
ballibocek Aysuaydin_03 ben tüp bebek ile hamile kaldım, transfere hazırlık sürecinde oksapar başlandı aynı zamanda da coraspin kullandım. Test pozitif müteakip zamanlarda faktör 2 ve faktör 5 Leiden yaptırdım, onların sonucuna göre oksapar kademeli kesildi, ecopirin deavm ettik. 12+5 de detaylı USG çektirdim, o gğn de artık tüp bebek doktorumdan takip doktoruma geçtiğim gün idi, coraspin ecopirin ile değiştirdiler. Hekiminiz muhakkak kannsulandırcı dengenizi kuracaktır sizin deç bol lans dşlerim
Tugbaakcy Aysuaydin_03 hayır doktorum gerek görmedi. Sadece kortizon verdi 4 mg lık bebek rahme tutunsun rahim bebeği atmasın diye
Aysuaydin_03 Tugbaakcy, benim doktorum hiç umursamadı, doktorumu değiştirecem, hamile kaldığında iğneye başlıycaz dedi çok ilgilenmedi bu cmt başka doktora gidicem gebelik planlamadn önce içinde kalan soruları sorayım
Skn23 Aysuaydin_03 1 düşük 2 kimyasalım var bende genetik test verdim bende de aynı kan pıhtılaşması çıktı . Ve doktor ondan kaynaklı olduğunu söyledi . Gebelik düşünmeden direk 2 ay aspirin b12 verdi onu kullandım. Gebelik öğrendim 1 hafta önce direk ilaç iğne verdi öğrendiğim gün başladı . 2 hafta sonra gidicem inşallah gebeliğim sağlıklıdır ve sağlıklı ilerler sizde kesinlikle gebe kalmadan coraspirine başlayın iyi Bi doktor bulun kendinize . Bakalım iğne ilaç işe yardımı bende de bekliyorum çok yeni daha gebeliğim 🙏🙏🙏 umarım herşey iyi olur herkes için