Aysegolcuk Merbaba arkadaşlar 2 senedir gitmediğim hastane kalmadı herkes değişik değişik şeyler söylüyor biri diyor bebeğin olmaz öteki diyor bebeğin olursa kör olur özel hastaneye gittim doktor muayene etti 1 yumurta sağlam öteki zor çatlarmış kime inanacağımı şaşırdım ama suan çok mutluyum Allaha şükür şimdi 10+6 hafta hamileyim yaklaşık 1 ay önce kontrole gittim ve çift Rahim cikti onu anlayamam doktorda fazla bisey söylemedi sadece düsük tehlikesi varmis ve çok korkuyorum bebeğime bisey olursa 2 senedir çocuk istiyordum ve olmadi Allah şimdi nasip etti çok şükür insallah bisey olmaz 😩🙏
Hatunnn Aysegolcuk canm bi riskli gebelik uzmani olan bi doktorla devam et bencw gebelik takibine allahin izniylede bsey olmaz kotu seyler dusunmez rabbim ne verirse hayirlisini verir
deletedmom734 Aysegolcuk canım bu 2 sene sürecinde nasıl öğrenmedin çift rahim olduğunu? Gebeliğini uzman birisi takip etsin...doktorunun sana birşey söylememesi.çok garip...
YagizAsyaMom Aysegolcuk normsl. Bir doktordan ziyase uzman bir doktor ve fakülte hastanesine gitmenizi öneririm. 2 senelik süre zarfında nasıl farkedilmedi bu durum şaşırdım. Korkmayın inşallah Allah yardım eder
Aysegolcuk Hatunnn aynen öyle canim çok doğru söylüyorsun Doğumu yurtdışında yapacam orda doktorum var ona söyleyecem ona göre beni iyi bir uzman doktora yönetir insallah🙏
Aysegolcuk deletedmom734 bana hiç bir doktor çift rahimin var diye bişey söylemedi yeni duydum bunu benim sadece enfeksiyonum vardi yani akintim vardi ultrasonda cikti çift rahim olduğunu doktor başka biryere yöneti beni orda doktor dedi ki dusuk tehlikesi var diye tekrar ultrasonda kontrol ettiler ve bisey cikmadi normal dedi doktor benim iyice kafam karıştı ne yapacağımı bilmiyorum artik canim herkes değişik bisey diyorlar
Aysegolcuk YagizAsyaMom bana önceden hiç öyle bisey söylemediler çift rahmin var diye bende duyunca çok şaşırdım ilk defa duyurum yani doğru düzgünde anlatmadı ne olduğunu nasil doktor bu anlamadim
deletedmom734 Aysegolcuk 1 sene çocuk olmadığı zaman rahim filmi çekilir genelde orda anlaşılması lazım o yüzden sordum
Aysegolcuk deletedmom734 rahim filimi çekildi bi kaç kere ama hiç bir doktor çift rahmin var diye bisey söyledi 1 ay önce ögrendim ultrasondan sonra biseyin yok dediler çok saçma