Lunaaa92 Ben hamileliğimin başından beri sadece folikasit kullandım 3 aydan sonra da demir ilacına geçtik, 6 aylık olduk, onun dışında hiç bi vitamin vs yazmadı doktorum, sizde durumlar nasıl ?
hayalbahcem Lunaaa92 çok takma canım kontrolünde sorarsın vitamin başlıcakmıyız diye bende folik bıraktık Demir’e geçtik bnm vitamin alerjim olduğu için veremiyor sorun olur mu dedim hayır tabi ki bebeğin iyi görünüyor dedi gerekli ama çok değil.
Ela3834 Lunaaa92 Multi vitamin hap + Balık yağı OMEGA plus yani + haftalık vitamin takviye serum 3 aya kadar… Dr dışında kullandığım yok
serifeee01 pregnacare kullanıyorum dvit3 kullanıyorum ve Omega3 her gün düzenli kullanamasamda 2 günde bir mutlaka içiyorum
Lunaaa92 serifeee01 doktorunuz mu vermişti kendiniz mi kullandınız acaba ? Bana doktor vermediği için kafama göre de almak istemiyorum ama hiç bi vitamin kullanmamak normal mi bilemedim :/
serifeee01 Lunaaa92 doktor vermedi kendim araştırdım sonra doktora sordum evet biliyorum o markayı kullanabilirsin dedi bende içmeye çalışıyorum
Elifengin Bende multivitaminle, yatışlı olduğum için magnezyum kullanıyorum, demir vermedi gayet iyi dedi demirin
Fdu D3 vitamini, Multivitamin,Kan hapı ve Omg 3 hepsini doktorum verdi düzenli kullanıyorum 4. Ayımdayım ben