Birmelekgibi Geceden cevizi suya ıslayıp sabah içsem bı sorun olurmu internette hiç zararli bir şey yazmıyor aksine faydalı diyor hamileler için
1Gunes Birmelekgibi bende gribim şu an nane limon içine birazcık karabiber attım içiyorum ilk yudumda burnum açıldı vallahi
isimyazmakzorunlumu Birmelekgibi internette sağlıklı olduğu yazıyor ama aslında değil. Fitik asit dolu o su ve onu içmek de sağlıklı bir şey değil 🌝
2022bebeki Birmelekgibi Kayısı hoşafı birebir kabızlığa👌 Kuru kayisi,erik ya da zeytinyağında incir aç karnina yerseniz fayda sağlar 🐣
cahillesohbetikestim Birmelekgibi kuru kayısıyı sabahları kaynat aç karnına hem suyunu iç hemde kayısıları ye canım kabızlık için birebir
taze_anne79 Birmelekgibi adını hatırlamıyorum ama ceviz suda kaldığı zaman bir asit türevi bir şey bırakıyormuş ve zararliymis içmeyin deniyordu iyi araştırın bence
cahillesohbetikestim Birmelekgibi o konuda bir fikrim yok canım. Normalde oluyor bebeklere falan da veriliyor ama hamilelikte nası lolur bilemem.
taze_anne79 Birmelekgibi duphalac surup içebilirsiniz sanırım kabızlık için lohusa iken içiliyor gebelik içinde eczane veya doktora sorabilirsiniz
Zln2152 Birmelekgibi gebeler için önerileceğini pek sanmıyorum ☺️ Sabahları aç karnına kuru kayısı tükete bilirsiniz meyve olarakda cennet hurması oda kabızlığa iyi gelir ama kuru kayısıyı sabah aç karnına tüketerek kabızlığı da engellemiş olursunuz ☺️🌺