Cerennnn5858 Kızle merhaba Ben 4+5 teyim şuan Keseyi gördük bugün. 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi doktorum Kesenin içinde bebek yoktu normalmi direk kalp atışına cagırdı beni doktor Nasıl oluyo yaşayanlar anlatabılırmı
prensesinannesi94 Cerennnn5858 ilk önce kalp oluşuyor canım 5.haftada keseyi görmüştüm 6.haftada kalbini duymuştum çok şükür sonra gittiğimizde bebeğide görmüştük
bsra-25 Cerennnn5858 bende ilk 4+3 de öğrenmiştim. 5. Hafta da keseyi görmüştük. 6+5 de kalp atışıni duyup kesesinin içinde minik bir benek halinde bebeği göstermişti
aydinaleyna61 Cerennnn5858 5. Haftamda silik görüldü kese 6+3 te kesem kocaman olmuştu ve bebeği oluşturan birşey oluşmuş demişlerdi bana çok hatırlamıyorum sonra 9+ 2 de gittim hem bebeğimi hem kalbini duydum kocaman olmuştu zaten 😍
arirangg Cerennnn5858 Evet canım şu an bebeği görememen çok normal. Ben de 5+3’te gittim. Benim de sadece kesem göründü, bebeği göremedim. Aynı şekilde 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Heyecanla dolmasını bekliyorum
OzgeSrc Cerennnn5858 iki gebeligimde de 7. Haftada duymuştum. Muhtemelen bidahaki kontrolunuzde duyarsiniz insallah 🌸🙂
babysahin Cerennnn5858 kese ilk oluştuğunda bebek görülmeyecek kadar küçük oluyor çünkü 🥲 buradan yoruma resim yükleyemiyorum atardım ilk ultrason resmimi görürdün doktor bi sıkıntı görmediyse korkma inşallah 2 haftaya duyarsın kalp atışını 🌸
CaglaArtul Cerennnn5858 bende 5 haftalıkken öğrenmiştim gittiğimde keseyi bile zor gördük yani 10 gün sonra gittiğimde vajinal ultrason ile kalp atışlarımızı duyduk şükür o kadar güzel bir duygu ki anlatamam çok büyük bir mucize 😌❤️
Zln2152 Cerennnn5858 hayırlı olsun ☺️ Bebişi şimdi görmemeniz çok normla şimdi mercimekten bile küçüktür daha annesi 🥰 Bizde 6+5 te gördük bebişi ve kalp atışlarımızı da duymuştuk çok şükür 🌺
Cerennnn5858 Hepinize çokkk teşekkür ederim kızlar😍 Peki bişe daha sorcam akıntım var beyaz normalmı bu haftalarda