Nurcanben Arkadaşlar reglime 2 gün var bugün test yaptım çıkmadı sahada pozitif çıkması imkansız mı sizce hamile olsaydım çıkar mıydı ?
Deletedmom_103 Nurcanben burdan okuduklarıma dayanarak belirtiniz varsa ve eğer gecikme olursa test yapabilirsiniz. Şu anda da belirti var mı acaba idrarda çıkamayabilir. En garantisi kan. Gecikme olursa kan verebilirsiniz ☺️
pera_ Nurcanben Adetime iki gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı şu an 4 gün geciktim nerdeyse bekliyorum bende ne yapsam bilemedim 😌
AdinsMom Nurcanben ben 1hafta kala pozitif görmüştüm ama benimki erken döllenmeydi emin olmak için bi kaç gün daha beklemelisin benim kimyasal hamileliğimde 4gün gecikmemdi negatifti ama kanda pozitifti
Nurcanben Deletedmom_103 yok ya bel ağrısı ve çok az göğüs ağrısı dışında bir belirtim yok ama bu dediklerim regl belirtilerimde de var her ay bu şekilde
Deletedmom_103 Nurcanben zaten galiba gebelikle regli belirtileei aynı hissiyatı veriyor. En garantisi gecikme olursa test verin. Hem şimdi yaparsanız ve çıkmazsa üzülürsünüz. Beklemek çok zor evet 😒