symozdag gmzhrn tıp fakültesinde bi arkadaşım bir ay önce Doğum yaptı doktoru özel İstemişler 2000 lira sezaryen ücreti Ödemiş tek kişilik özel odada kalmış. Bu şekilde de yapılabilir aslında iyi doktoru bulursak. Ama tıpta özel de olsa eş Doğuma alınıyor mu onu bilmiyorum
gmzhrn symozdag valla benimki tam kurbana denk geliyor doğum o telasin içinde ailemi yormak istemiyeojmonyuzden esiminnyajimda olması gerekiyor. eş almazlarlarsa annemlerin orda sezeryan olacam kismetse
mrv_elvn_ Emnnur ben çok kalmıyorum evimde eşim asker çoğunluk annemde veya kaynanamda kalıyorum siz hangi doktora gidiyorusnuz
mrv_elvn_ symozdag 500 liramis muayene ücreti dayanamadım sordum yarın bekliyorum dedi 🥺 tıp da randevu bulamadım bir ay sonrasına veriyor
symozdag mrv_elvn_ 500 mü 😱 aman allahım. Ben iki günü önce tıptan randevu aldım Çarşamba’dan sonra hep boş görünüyordu
zZeyneppp1 mrv_elvn_ maalesef cnm googleye ksü randevu yaz kayıt olmadan devam et e tıkla bilgilerini gir randevu de normal muayeneye tıkla kadın doğum bölümüne gebelik1 gebelik2 bölümüne alabilirsin farketmez
Seda4647 Tıpı asla tavsiye etmem benim bebeğimin kafa kemiğinde deforme olmuş hemen kürtaj dediler yaşayan çocuğa ve beni 11 haftalıkken girdirdiler
mrv_elvn_ symozdag bana en yakın 27 Aralık dediler 🥺ne yapacağımı kime gideceğimi bilmiyorum başım ağrıyor stres yaptığımdan
symozdag mrv_elvn_ sizi çok iyi anlıyorum valla ama stres yapmayın allah bi şekilde yola koyuyor. Bende düşünüyorum hala Doğum nasıl olacak nerde yapacam tıpa mı devam etmeliyim kafalar çok karışık, Hilal hanım tarafından terk edilmiş gibiyim 😄
symozdag mrv_elvn_ randevu için telefonla mı aradınız yoksa internet üzerinden mi randevu almaya çalıştınız. Telefon ettiyseniz bi de ksü kendi internet sitesinden bi bakın şu an için 5 Aralık’ta bile boşluk görünüyor
mrv_elvn_ symozdag Valla bende öyle 500 diyince cvp veremedim 🤣 ben aradım netten bakmadım markasi hastenesine gideceğim Alper beye daha önce gitmiştim oraya o doktor da gayet iyi ve ilgili doğumu da orda yaparım artık tıpta her seferinde farklı doktor stresinden iyidir tek doktor
zynep6056 mrv_elvn_ Merhabalar Hilal hanıma gidiyordunuz galiba değil mi acaba cinsiyeti kaçıncı haftada söyledi size bende haftaya 2li test için gidecektim de hemen anlıyor mu Hilal hanım
guzelanne01_ Kızlar ben Ahmet kirecciye bAşladım 8 haftalığım çok memnun kaldım aslında ama önder ercanı çok övüyorlar sizce değişsemmi siz olsanız ne yapardınız