Swraksya 23+0ız.. Kıyafet falan aldık ufak ufak biraz da yeğenimin kıyafetlerini alcam o yüzden fazla bişey almadım bebek bezi ıslak mendili alt açma bezi falan aldım şu aralar bebek odası araba falan bakıyorum.. Hafta sonu da anne yanı beşiği almayı düşünüyoruz.. Bugünde küvet beberon nevresim takımı askı falan aldım Her şey gittikçe pahalı aşıyor o yüzden almak mantıklı geliyor..
guliz35 Cansuu33 ebnde ayni sekilde ankaradayim ve soguklara aliskin olmadigindan cogu seyi hallettim 😂😂
Beriliko Meddythemama ayy kasımdamıydı o iyi az kalmış bende onu bekliyim bari netten alıncaklar için😬
Bhrbhr Ahsenveannesi biz ebebek ve babymalldan genel ihtiyacları aldık hep kampanyalara denk getirdik kıyafetleri her markadan karışık modellere baktık
Melekacar Kızlar bende 19+2deyim. Kıyafet bakarken yenidoğamlar çok küçük geliyo gözüme 0-3 ay mı almalıyım yeni doğan mı siz nasıl aldınız
Cansuu33 BehiyeGrel canım aldığım her şeyi kalın ve patikli almaya özen gösterdim çıtçıtli badileri de hep uzun kollu tercih ettim . Çok abartı bir şey almadım ihtiyacı dahilinde gidip almayı düşünüyorum bebek mağazaları evimize çok yakın elhamdulillah