Mucizeana Odası hazır kıyafetleri ve nevresim takımı da hazır kızlarımın 😍 şimdilik bu kdr eksikleri yavaş yavaş tamamlıcaz inşallah 🙏 25 haftalığız.
Sebahat42 Gmzcngi düşünmen yeter kuzum dualarından eksık etme o bana yeter..gercektende hayat cok zor herkez şunu aldık bunu aldık derken içim gıdıyo ama eldende bişey gelmıyo.ben rabbıme guvenıyorum bızı ve tum darda olan kularına yardım edıcek inş.
fatosalih Sebahat42 walla benimde ilk çocuğum daha birşey alamadık. ama o kismetiyle gelir zaten üzülme cnm.
yesimozturk 17+2 deyim aceleye gerek Yok ama insan heyecanlanıyor her şey almak istiyor allah herkesin yardımcısı olsun rahat doğumlarımız olsun inşallah 🙏🏻
MeltemKocamer CansuCaTurkmen aynen benimde 20. hafta hiçbişey yok🤷🏻♀️Yazılanları görünce utandım başlayalım o zaman 😂😂😂
Duygumami Merhaba bizde bebek arabamızı aldık ilk bezimizi aldık kıyafet alıyoruz yavaş yavaş bi beşik kaldı birde prensesimizin gelmesi 24/3🤰🏼😍hayırlısıyla inşallah dualarınız hepimizde olsun
Cansuu33 [bilinmeyen] ben Ankara'da olduğum için bu soğuklara alışık değilim evden çıkmayı düşünmüyorum canım o yüzden erkenden halletmek istedim. ))
guliz35 Cansuu33 ebnde ayni sekilde ankaradayim ve soguklara aliskin olmadigindan cogu seyi hallettim 😂😂
Cansuu33 Ozdemiryksl ben kendi odamıza için 5 yaşa kadar kullanabilecek mobilya beşik ve diğer odalara gotürebilecegim tekerlekli 7-8 ay kullanabileceğimiz bir park beşik aldım gözümün önünde olması için
Cansuu33 -10 a yakın çıtçıtli badi( en çok kullanılacak şey olduğunu soylediler) -Bol bol patikli alt aldım (alt kismininda sürekli değişmesi gerektiğini öğrendim tecrübeli annelerden ) -4 tane beşli hastane çıkışı -1 uyku tulumu -1 kozmonot -2 tane örgü yelek (kendimde başladım inşaAllah örmeye) -1 tane kalın ceket -bol çorap ve patik -Agiz mendili -Sapka ve eldiven (takım haricinde de aldım) -tarak seti ve tırnak makası -2 tane penye battaniye biri ince biri kalın 1 tane de polar kalın bir battaniye aldım -1 tane bebek havlusu yeterli olacağını düşündüm -emzirme yastığı,minderi ve önlüğünü takım halinde aldim - bakım çantası olarak ta içi geniş hoşuma giden normal bir çanta aldım -bebek küveti aldım -kiyafetlerini yıkamak için dalan roxy sabun tozu aldım Eksiklerim var ama bebek mağazalarına ve eczaneler çok yakında olduğu için evime emzik biberon şampuan pişik kremi bu tarz şeyleri lazım olacagi zaman gidip almayı düşünüyorum inşaAllah o yüzden çok incelikli bir alışveriş yapmadım ))
Cans50 22+2 yim henüz hiçbirşey almadım.Erken olduğunu düşünüyoeum.Birde bebek arabası beşik vs karar veremiyorum.Katar verip alanlar keşke modeli de yazsa fikir olur.