Emine_pektas01 İyi Akşamlar Arkadaşlar 2 aylık hamileyim 8 haftalık belim çok agrıyor ve suan sağ tarafa doğru bi baskı mı desem yani tarıf edemiyorum agrı var ve çok halsizlik var aranızda böyle olan var mı acaba
Leilani Emine_pektas01 klasik hamilelik belirtileri 😮💨 zamanla halsizlik geçer genelde öyle oluyor bende dört aylıkken geçmişti ama kendi adıma konuşayım bel ağrılarım hiç azalmadı ama doktor normal diyor. Arada kramplar falan da oluyordu onun içinde magnezyum kıllanıyorum öyle bir sorunum yok o yüzden daha çok şükür. Bol bol dinlen uyu buna ihtiyacın var ilk dönemler
Dilaraanl Emine_pektas01 benimde 10 haftalık olcak belim gün icinde ve gece agrıyor. Sol tarafımda bi baskı gibi bisey olmustu hatta hafif sislik vardı ama suan yok. Halsizlik de önceki haftalarda cok vardı fazla yok su aralar. Bulantı kusma aşerme de yok şükür😌
kbra19 Emine_pektas01 benim sırtım ağrıyor ve mide ağrısı var. Halsizlik ve uyku hali hep var malesef 8+2 günlüğüm
Emine_pektas01 denizarenmom evet ben bille suan agrıyı cekıyorum sağlıcakla gelsin de yavrularımız hayırlısyla inşallah kucaklarımıza 🤲
ilkanneyim06 Maalesef ki hamileliğinizin sonuna kadar çekeceğiniz bir ağrı 24 haftalığım hala ilk günki gibi hiç geçmiyo aksine artıyo 🫠🫠🫠
Elifsu01 Emine_pektas01 benim de tam 9 haftalık afedersin kalçama ve belime kramp giriyor bazen doktora sordum hormonlardan kaynaklı dedi.