ilkanneyim06 İlk başlarda çiğ antepfıstığı çiğ fındık çiğ kaju yedim bi kaç hafta sonra o kadar baydı ki şuan görmek bile istemiyorum 😃😃🫠
Dmrbs18 Ceviz badem falan yiyorum genelde Hergün bir tanede olsa muz mandalina vs meyveler tüketiyorum
SebnemRasit ikibaloglanannesi bütçe izin vermiyor herşeyi yemeğe kalksak kendi ihtiyacım iki bin TL olur heralde 😂 ama meyve çok yemeye çalışıyorum
Edafmo ikibaloglanannesi ilk 3ay özellikle çiğ badem çok yedim bebişin tutunmasına yardımcı oluyor diye.. şimdi haftada bir iki, bir avuç fındık ceviz badem Antep fıstığı karışımı yiyorum
minikoglummm ikibaloglanannesi avuç avuç yesem tiksinmem dediğim çoğu kuruyemişten mide bulantısı sonrası tiksindim. Zoraki ceviz yemeye çalışıyorum
ZeynepNilDuran ikibaloglanannesi çiğ kaju fındık, badem, ceviz yiyordum. Geveledik şekerim var o yüzden az miktarda ceviz, fındık ve badem yemeye özen gösteriyorum. Bebeğin beyin gelişimi için fındık ve cevizi öneriliyor.
Serapp777 ikibaloglanannesi normalde cok severdim ama ondan da iğrendim.Sadece sabahları 2 ceviz yiyorum arada da kuru kayısı kuru üzüm.
tecrubesizanneadayi12 ikibaloglanannesi aklıma geliyor ama onları çiğnemek düşüncesi bile üşenmeme sebep oluyor
Zln2152 ikibaloglanannesi keşke tüketsem🤦🏻♀️ Fındık ve ceviz bahçelerimiz var fındığı ceviz hepsi bize ait yani kuruyemişin içindeyim ama tüketen kimmm😏 Herhalde olmayınca canım isterdi😀 bulantılardan dolayı pek birşey yiyemiyorum ama alışkanlık haline de getirmek isterdim kuruyemişi 🫣☺️