hayallliiim Mervealadag boyları ne kadar oluryor aşağı yukarı canım peki 29 da 43 cm dedi bana uzun geldi
Mervealadag hayallliiim yani bunlar ortalama 39 da olsa sıkıntı yok Allahin izniyle. Genetik faktorler önemli. Mesela baska bir uygulamada 29 haftaya 1.32 gr 39.9 gr olmalı diyo
OzgeSrc cansualisa günde 1 bardak iciyordum . 1 bardakta süt.bence yeterli. Kefir gercekten sut urunleri icinde en faydalisi🌸
Yagmursss Nurcan00 kesinlikle kasar yemelisin sabah aksam bendede kilosu düşük demişti beslenmeyle çözülüyor kefir iç, tavuk eti bide havuç çok yedim ben
birprensesvebirprensannesi Nurcan00 Muz ve süt birlikte mutlaka tüketin. Kaşar peyniri kahvaltıda mutlaka olsun. Ceviz kuruyemiş bunları da tüketin mutlaka
Bahar0101 Nurcan00 canını sıkma canım bebeklerin gelişimi belli haftalarda hızlı oluyor gebeliğiminnen başından belli muz tüketen biriyim birde yumurta öneririm bebişim.masallah kilosu iyi bende zayıf hamile kaldım ama şuan çok kilo aldım diye şikayetçiyim.karninizin çıkmaması sizin avantajıniza bir nevi. Bebiş icinnde bu dediklerimi yiyin son olarak kalite değeri yüksek şeyler tüketmeye çalışın toparlar Allah’ın izniyle
Fatma11temmuz 14 haftalık benim de meyve özellikle muz kaşar peynir ve kefir içiyorum doktor 15 haftalık gibi dedi takviye ilaç bile vermedi suan şükürler olsun 🤲🏻🥰🐣
HulyaOnur Muz, kaşar, ıspanak, kabak çekirdeği, yumurta, ceviz, doğal ürünler, sebzeler, kefir, yoğurt, ayran, süt ve et olarak sayılabilir. :) 33+2 1992 kilo :)
Zehra62 Edau9 bende 46 kiloyla hamile kaldım şuan 55 kiloyum bebeğimde en son 30 haftalıkken gitmiştim bebek 1.700 gramdı :)
Tuba2949 Nurcan00 Benide diyete sokmuştu halen dikkat ediyorum bebek çok kg almasın diye. Diyetten önce sık yediklerim; Antep fıstığı, fındık,badem,kabak çekirdeği. Bol meyve, her gece yatmadan ballı süt. Bence bunların düzenli tüketilmesi bebeğe kg aldırıyor.
ilozdemir Siz kendiniz de zayıf minyon bir anne adayasınız. Ben de sizin gibiyim. 37.hafta 2400gr bebeğim. Doktor zayıf minyon çocuk dedi. Ama bu senin yapınla alakalı dedi. Boy kilo annenin vücut yapısından asılıdır. Doğduktan sonra değişiyor.
momy30 Nurcan00 ben diyetisyene gitmiştim kontrollü beslenme için mercimekli ekmek yap ye sana değil ama bebeğe çok kilo aldırır demişti yapmadım ama iyi bi diyetisyen olduğundan eminim doğrudur sende internette tarif bak yap ye fayda görürsün kilolu doğsun bebeğin küvöze girmesin inşallah
gzmgyrnl62_ bus_ra sizin doğuma kadar 5 i geçer o zaman. Çok kilolu bebek. Ben ilk gebeliğimde 3650 yle 37 haftada sezaryen doğum yaptım