_beybisolar123 Merhaba 13 haftalik hamileyim kizlar iki.uc gundir kasiklarimda ve karnimda agri oliyor normal.mi.bu haftalarda yasayan varmi birde yatarken bile sag yada sola yatsam o tarafta agri oluyor
Nursena0378 _beybisolar123 bende 11 haftalığım benimde arada kasık ağrım oluyor çok korkuyorum bilen biri bilgi verebilir mi yaşayanlar var mı
Kayra07 _beybisolar123 ben de 13 haftalık hamileyim 3 4 gündür dediğin ağrılar bende de vardı çok aşırı değil ama hafif de olsa vardı bugün muayeneye gittim sorun yok dedi
Sukran3434 _beybisolar123 üşütmekten olabilir doktora agrim oldugunu soyleyince sicak tut kendinj gecer desi sustu🤣🤣🤣
Peri_kizi _beybisolar123 aynı durum bende de var cnm 12+3 bel karın ve kasık ağrısı oluyo ama normal kanama olmadığı sürece
Zuhre1 Nursena0378 ara ara karnımda ve kasıklarımda ağrı oluyor geçiyor bugün hafif kahve rengi akıntım geldi akşama doğru bakacağım geçmezse doktoruma danışacağım çünkü Protestan yeni kullanmayı bıraktık
Sinemekee _beybisolar123 bende öyleyim kasığım ağrıyo belimin bir tarafı ağrıyor korkuyorum ne zaman böyle ağrım olsa kanamam oluyor 🥺
_beybisolar123 Kizlar doktordan ciktim rahim buyudugu icin baski yapiyordur nirmal bu haftalarda dedi