genccanne Hafif çaylaklarım oluşmaya başladı tam o kısımda karnım içerden yortılıyormuş gibi acı oluyor çatlamadan mı oluyor acaba🤔
Edau9 genccanne Sanki içeriden bebek çekiyor gibi oluyor mu sizinde benim çok fazla oluyo bu aralar sanki çekip bırakıyor canım acıyor resmen 35+2 oldum bende
Edau9 genccanne benim 32 haftalarda sancı çıktı ilaç vs kullanıyorum o sebeple bununda sancı olduğunu düşünüyorum çünkü karnım sıklıkla kasılıyor semsert şuan 35+2 oldum
genccanne Edau9 Biz aynı kişiyiz galiba😅😅 Benimde 32de sancım çıktı hastanede falan yttım ozaman kasıldığında sancım 60-70 civarı idi kontrollerde gene ara ara aksılıyor ama 20 çıkıyor sancım o yüzden kafam rahatladı galiba artık hareketlerde sertleştiği için oluyor
genccanne Edau9 Bol bol dinlenin ayağa kalkmayın kabızlık yaşamamaya dikkat edin geçer inşallah karın biraz sert oluyor benimde öyle ama ben dinleniyorum bebek kanalda oldupu için
Edau9 genccanne hahaha gerçekten aynı seyleri yaşamışız benimde 40 larda çıkıyodu sancım hastaneye yatmadım progestan iğne ve fitil verdi doktor geçen hafta iğneyi bıraktırdı.Ama bizim yaramaz durur mu kanala girmiş erkenden 🥺🥺
genccanne Edau9 Kullanın düzelmi inşallah bebeklerimiz sağlıklı sıhatli vaktinde doğar bana ilaç vermediler hastanede uyguladıkları için galiba
Edau9 genccanne olabilir canım beni yatırmaya gerek görmedi o yüzden ilaca başladı.Bakalim inşallah ileri haftaları görebiliriz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı 💙
genccanne Edau9 inşallah canım benimde şuanda karnım acıyır işte ama yırtılıyor gibi çatlaktandır umarım başka sıkıntı yoktur cuma kontrolüm
Edau9 genccanne inşallah çatlaktandır canım.Benim çatlağım yok ama şuan bende o durumdayım bakalım ne olucak
Edau9 genccanne yağ kullaniyomusun canım bio oil kullanıyorum ben ama hiç düzenli kullanamiyorum ya hele bu sancı falan çıktı ya iyice saldım
genccanne Edau9 Canım kantoron yağ ve aynı sefayı kullanıyordum ama bende çok çok düzenli kullanamamaıştım ama çatlağımda yoktu 2 hafta oldu küçük küçük çatlamış
Edau9 genccanne tekrar başlıyım bende o zaman ya son haftalar oluyomuş zaten çoğunlukla.Çatlağı düşüncek hal kalmadı ki sanciyi görünce korkudan
Kubraa33 34haftalığım,Aynı ağrı bende de var hemde hep aynı bölgede oluyor çatlaktan değildir bence ya
genccanne Edau9 Evetcanım bir şey olmaz stres yapma allahın izniyle kendine güzelce bak sonrada insan çatlağa patlağa ğzülüyor 😅