Hurma,tarçın ve kuru ananasla su kaynatiyorum . 3 hurma ile başlayıp 5 e çıkardım. O suyla bir bardak adacayi içip, hurmayi, ananası ve kabuk tarcini yiyorum. Daha sonra hurma çekirdeklerini de kaynatıp onunla da yesilcay yapiyorum . Su içerken, çamaşır asarken vs sürekli squat şeklinde eğiliyorum. Hali ve yer siliyorum , altıma yastık atıp yere çömelip oturuyorum . Koltukta otururken de ucuna oturup karnımı aşağı veriyorum bacaklarım açık şekilde. Apartman merdivenlerini inip çıkıyorum birkaç kez. Çomeldigim zaman kalcami salliyorum ,yarim kalkip oturuyorum. Hiçbir şey yapmak istemiyorsam sandalyeyi ters çevirip candan Erçetin gibi oturuyorum 🤣 o sırada 0 çiziyorum, ileri geri yapiyorum. Gün içinde markete çıkıyorum ama pek yuruyemiyorum cunku anında tuvaletim geliyor 😂 belimi ve karnımı özellikle sicak tutmaya çalışıyorum,duşta da sicak su tutuyorum. Günlük işler zaten standart, ortalık topla,yemek yap ,temizlik vs . Bi ahududu yaprağı bulamadım yoksa onu da denerdim. Bakalım ne zaman gelecek, 38+0 olacagiz😅 ne yaparsak yapalım, onlar isteyince oluyor…