prensesinannesi94 123esr_ ben hem özel hem devlet takipliyim devlette yaptırdım özeldeki doktoruma da o sonucu gösterdim bi fark yok
deneyimlianne2 123esr_ çok uyduruk hiçbir güvenilirliği olmayan bir test. Biz de yüksek down genetik risk çıktı. Üzüldük, korktuk, strese girdik. Amerika’da fetal DNA gönderdik sonra, onda temiz çıktı.
123esr_ prensesinannesi94 muaneye özele gittim fakat bu test çok pahalı orada devlete gidicem inşallah hayırlısıyla sonuçlar güzel olur
Yarenylmz @Daisy0000 ultrasonla bakarken burun kemiği ve ense kalınlığına bakıyor bi de 1 tüp kan veriyorsunuz o kadar . 15 gün sonra çıktı benimki genelde hemen çıkmıyor sonuç 😇🧚🏻♂️
prensesinannesi94 deneyimlianne2 evet kesin sonuç vermiyor bu tarama testleri ihtimal olarak söylüyolar sadece güvenilirlik konusunda haklısınız bende dna testi yaptırmıştım
prensesinannesi94 123esr_ bana doktorum söylemişti ama özel bi test 6bin tlye yaptırdım eve gelip kan alıyorlar birçok hastalığa bakılıyor ve %99 kesin sonuç olduğunu söylüyolar uygulama da biçok yaptıran insanla karşılaştım