babygst canım senı çok iyi anlıyorum ama eşinide suclama lütfen kendini de üzme emin ol her şey Allahın izni ile rabbim nasip etmiyorsa vardır bir bildiği ben 2 sene sonra gebe kaldım hep stres üzüntü seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşadım ama hiç umudumu kesmedim Allahtan duamı eksik etmedim şimdi de 31. Hafta ikiz gebeyim o yüzden her şey Allahın takdırı ile şu an bu süreçte sizin için bir sabır imtihanı önemli olan suan sabredip biraz kafanızı rahat tutup zamana bırakmak hayatını tadını çıkar bu süreçte normal denemeler devam et ve duanı dilinden eksik etme ama isyan etme canım inşallah rabbim gönlüne göre nasip etsin 🤲🏻🤲🏻 en öenmlş faktör stres psikoloji ister en kaliteli yumurta en hızlı sperm olsun bu iş psikolojik canım bunumda göz önünde bulundur kafanızı rahata tutun çocuk için değil gerçekten istersek ilişki yaşayın tecrübelerime dayanarak yorum yapıyorum buraya ne zaman kafamdan sildim zamana bıraktım ilişkimi de ona göre yaşadım Allah bak bir anda 2 tane nasip etsin rabbim sana da tez zamanda nasip edecektir inşallah 🤲🏻🤲🏻