mrv_elvn_ İyi akşamlar kızlar diş etlerimde uzun zamandır kanama oluyordu doktor bol bol kalsiyum al demişti ama bugün diş etlerim şişmiş ve çok ağrıyor bütün dişlerim bunun için doktora giden var mı 🥺🥺😥 bu arada düzenli fırçalarım dişlerimi 😢😭
Sedaayaz mrv_elvn_ ben o diş ağrısından ne çektiğimi bir ben bir Allah bir de annemle eşim bilir gecelerce uyumadım 2 hafta boyunca apse yapmıştı resmen beynime vuruyordu ve henüz 3 aylık bile değildik şu anda 9+1 hala ara ara ağrısı oluyor ama hamd olsun de gittiğimde müdahele edilemeyeceğini ama gebelikte kullanılan antibiyotikleri kullanabileceğimi söyledi sulcid kullandım 2 kutu şu an hamd olsun mutlaka gidin
Sedaayaz mrv_elvn_ seni çok iyi anlıyorum kuzum Allah’ım şifa versin inşallah anne olmak dünyaya getirmekle değil karnına düştüğü ilk anda başlıyor işte olsun canları sağolsun bizlerede Rabbim sabır versin 💜😏🤲🏻
mrv_elvn_ Sedaayaz amin canım çok teşekkür ederim annelik çok çok güzel bir o kadar da zor rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🌺🌺