Birmeleginannesi32 Kızlar böyle bir hastalık varmış çocuklarda geçiren var mı kaç günde bulaşıyor bi tanıdığım olmuş 10 gün olmuş bana gelmek istiyor sizce kızıma bulaşır araştırdım ama net bişey bulamadım
Sibelemreemre Birmeleginannesi32 bulasici malesef bence daha gelmesinler benim kızımda oldu 10 günde anca geçti ve bana da bulaştı tabi hemen fark edip krem sürdüm geçti çok zor ve kötü Bi hastalık dikkat edin
Elifderin34 Birmeleginannesi32 evet bulaşıcı maalesef tanıdığım birinin oldu ve başkalarına da bulaştırdılar gelmesinler hastalık varsa
Dark Birmeleginannesi32 bulaşıcı ama bulaşma süresi 1 hafta olan bir hastalık Genede tedbiren 2 hafta falan ertelenebilir. Yeğenime parkta bulaştı, ateşli döküntülü bir hastalık kızamık gibi
Birmeleginannesi32 Dark çok yakınım birşey de diyemiyorum ama ertelemeye çalışacağım bahaneler söyleyip 10 gün olmuş hasta olalı ama hala çenesinde bişeyler var
tuqbay Birmeleginannesi32 iyileşse bile 2 hafta müsaade isteyin doktorlar bulaşıcılığı geçmiyor diyor çünkü.
onelastgoodbyy Birmeleginannesi32 evet bulaşıcı hastalık..çocuk doktoru, suriyeli ve diğer yabancıların ülkeye girmesiyle bu tarz hastalıkların görülme sıklığının arttığını söylemişti. Genelde okulda veya parkta bulaşıyormuş. Çocuklar arasında yaygın o yüzden.