Elif927 Der_0 Benimde kalp hızlı atıyor diye heyecan yapıyorum galiba birde korkudan tansiyonum yükseliyor . Çatı muayenesi olmadım ama dar gibi dedi .. heyecan yapmasam olur gibime geliyorda bakalım hayırlısı 🤲🏻🤲🏻
Baymehal Kubraa33 vallahi hiç bilmiyorum canım 😂😂 5 dkka ayakta durdum üst baş giydim kız o dkklrda cidden nasıl açılmam oldu anlamış değilim 😅😅
Yesraan Baymehal oyyy masallah canım benimde ilkim doğumu yeni tadicam peki dikişi filan hissediyormusun lafaboda idrar yaparken yanma oluyor mu dikişten kaynaklı
Baymehal Yesraan yok canım ben ilk doğum değil ama ilkinde de hissetmedim dikişi vs doktora bağlı 🤗 dikişi elbette hissediyorsun kabız olmamaya dikkat et sadece canım birde tentriyotla temizlik yaptın mı enfeksiyon kapmazsın inşaallah 🤲🏻🤗❤️
Marymary Bebeğin bir yere toplanması kasılma mı oluyor bilgi verirmisiniz biraz çok merk ediyorum ittiriyor sonra geçiyor arada adet ağrısı gibi. Belim ağrıyor kasık ve bacak ağrıyor bunlar hazırlık ağrılarımı oluyor anlamıyorum 🤷♀️
Baymehal Marymary ben diyorum ya canım bu hamilelik çok farklıydı sana en son anlaman için diyim popoda baskı hissediyorsan kabızmışsın gibi hissettiğin giib doktora git derim ben suyumu bekledim değişik bi hamilelik geçiridğim için 😅😅
Elif927 Der_0 Hadi ya hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım benim inşallah bizimde güzel geçerde yazarız 😊🤲🏻🌷 sağlıkla gelsinler yavrularımız bizde sağlıklı olalım ne isterim daha 😊🤲🏻🤲🏻
melegimmm_ Baymehal ayy bende mi ıhlamur içsem doğurmak istiyorum artık🤣🤣gözünüz aydın bu arada hayırlı olsun bebişiniz darısı hepimize inşallah🤲😂
Barbekusos Baymehal canim ben o popodaki baskıdan ve o yorumdan 4 saat sonra doğum yaptım şu an hastaneden yazıyorum hahaha kizlar popodaki baskıya dikkat:))
Baymehal Barbekusos dimi dimi gerçekten popoda baskı olunca en fazla 3-4 saate doğuruyorsun 😂😂 o yüzden gerçekten dikkat 😂😂 allah analı babalı büyütsün inşaallah 🤭🤲🏻❤️