Baymehal Alimenur inşaallah cümlemize olmauanalarada allah nasip etsin inşallah sizlerde kolay doğum nasip etsin inşallah 🤗❤️
Baymehal Der_0 valla çok iyi geldi tavsiyem aç gitmeyin doğuma arabada 1 2 tane hurma atuyordum ağzıma eşimde dalga geçiyordu ama kızıyordum tabii o sancıyla 😂😂
Elif927 Baymehal Ya kıyamam gerçekten aç mı doğurdun 🥺 helal olsun sana maşallah . Sağlıkla gelsin ne güzel doğmuş darısı bize olsun pozitif çok güzel 😊🤲🏻🌷
Marymary Yaa maşallah Rabbim hayırlı evlat etsin Bi solukta okudum keyifle umarım benm Doğumum da böyle olur 38+0 🤷♀️ ilk gebeliğim sancı vs hissetmiyorum sadece karnımda toplanıp ittiriyor bu kasılma mı bilmiyorum karmakarışık duygular içinde son 14 gün 🐣😂
Baymehal Marymary kız valla ben sancı diye gidiyordum bildiğim hamilelik bilmediğğm kaosa döndü ne yapdam yok öyle değil sancın yok açılman yok kanala inmemeiş doğumdan 1 hafta önce gittim tekrar kanala inmemiş demişlerdi yani az daha evde dursaymışım allah korusun evde doğurcakmışım ama hep hakkıma girdiler korkuttular beni 🥺😅
Baymehal Elif927 hiç korkma canım kabızmışsın gibi oluyor gerçekten ıkınıp bitecek inşaallah allah yardımcınız olsun inşaallah 🤲🏻🤗
Baymehal Aaaysee inşaallah yaa inat etmem de yerim bidahakine az önce eşime dedim yemek konusunda tartıştık bende sen beni aç doğuma götürdün diyip haklı çıktım otomatikmen 😂😂😂
Elif927 Baymehal Pozitif insanlara hayranım 😍 ben oldum olası kabızım eğer öyleyse çözerim ben bu işi gibime geliyor haha 😂 🙈😁😁 ay inşallah öyle olur da döner yazarım Buraya 🤲🏻🤲🏻😇
Elif927 Der_0 Banada öyle diyor doktor ama bence hiç belli olmaz gibime geliyor milletin kafasına sokuyorlar sezeryanı tabikii sağlık sorunu olacaksa o ayrı bir şey sonuçta ikiside doğum ama belli olmaz canım 🤲🏻
marnus Baymehal ne güzel bir doğum olmuş maşallah🌸🌸ilk gebeliğim doğurdum dığurcam bende bu ara. Dikişten önce ıyuşturuyolar mı hissediliyor mu acı
Baymehal marnus yaa sözde uyuşturuyorlar ama hafif acı oldu ilk kızımda dikişleirmi hissetmemiştim ama bunda hissettim az da olsa 😅
Barbekusos Popomdaki baskıyla okudum su an hahaha. Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah:) darisi bu forumdaki hepimizin başına :)