Mommm03 Kızlar mesela kızınizi instagramda resim atarken resimin üstüne kadın yaparmısınız bi arkadaşım var kızını kadın diyor bana çok itici geliyor sizce ben mi abartıyorum
Deletedmom_33 Mommm03 Yani cinsiyet olarak kadın diyordur. Kız - erkek değil de Kadın-Erkek demek istiyordur.
nilsmomy Mommm03 ben anlamadım ki kızını paylaşıp üzerine kadın mı yazıyor anlamadım cümleden hiçbir şey 😂
Mommm03 Deletedmom_33 kadın erkek demek istemiyor sevme şekli ona gore kadın kelimesi zarif sevimli geliyormuş
guzelanne01_ Mommm03 😘Yani canım saçma kızına niye kadın diyorki🙈😅Benim 12 yaşında kızım prensesim balım ilk göz ağrım yazarım paylaşım yaparken
guzelanne01_ Yarenylmz bayan demeyi,hanımefendi ,Veya ismiyle örnek: ayşe hanım demeyi seviyorum,Kızımıda paylaşırkenn prensesim balım ilk göz ağrım diyee paylaşırım kadın diye paylaşacak hiç değilim🙈
Mommm03 Soruyu ben sordum 2 yaşındaki çocuğa kadın demek ne ya neymiş sevimli geliyormuş o kelime Esayser
Ali-Kaanin-Annesi Esayser hanım, bayan, hanımefendi, aşkım balım canım hayatım valla her şey denilir de kıymet bilen olursa 😅
Mommm03 guzelanne01_ Kadın kelimesi ona göre zarif sevimli nazik geliyormuş ,bende böyle canimkızım❤ yazarım
Yarenylmz @guzelanne01_ zevkler tartışılmaz saygı duymak gerek ben de paylaşmam ama 2 yaşında da olsa kadın olduğunu değiştirmez 🙃
guzelanne01_ Yarenylmz Tabiki kadın !!Ama Birine hitap ederken yada bana hitap edilecekse kızımda dahil KADIN demekten ve denilmesinden bana hoşlanmam hoşlanmıyorumda Bu benim tercihim KADIN diyenede saygı duyuyorum…
guzelanne01_ Mommm03 Canım Diycek bişey yokki Saygı duymak dışında insanların düşünceleri farklı Ama genel bi düşünce sanki KADIN cümlesini özellikle feministler seviyor küçük kızada denmez ama öyle gurur duyuyor sanırsam ,şuan benim küçük oğlum olsa minik Adamım yazabilirim ama🙈