enesayazmoom 280322- 37+1 olucaz pazartesi günü duruma göre şuan sipinal olucak pazar gunu yatışim yapılacak tahlil vs
bademlikurabiye_ dün kontrolüm vardı 37+2ydim ama doktorum gün vermedi ilk çocuk biraz daha bekleyelim dedi normal mi sizce bu arada başı kanalda ve çok aşağıda öyle ki doktor baş ölçülerini alamadı
enesayazmoom bademlikurabiye_ benim ikinci gebeligim ilk gebeligim de erken doğdu 35 haftalık bunda da baya uğraştık ama artık gelmek istiyor mus Paşa o sebeple anlaştık doktorla 37+1 de alicak kilosu 2700 şuan da
bademlikurabiye_ enesayazmoom sağ salim kucağınıza alın inşallah ilki riskli olduğu için çok bekletmezler sizi 🥰 bende normal doğacak diye korkuyorum 😂
enesayazmoom bademlikurabiye_ 34. Haftadan beri sürekli sancilarim oluyor du sizin bebek gibi benim de bebek aşağıda doktor yırtılma olmasından korkuyorum dedi. Riskli haftayi atlattık karnında birsey olmasından sa alalım dedi bende aynı düşüncedeyim küveze bile girse en azından gözümüzün önünde olur icerde her an ne olduğunu bilmiyoruz.. Rabbım sizide bir an önce kurtarsın inşallah darısı başınıza
enesayazmoom Mcolci risk dediği de kuvezde kalma olasılığı daha yüksek oluyor o haftalar da ciğerleri tam gelişmiyor