Bo25 Dyg_07 devlette yaptır aynı şeyi yapıyorlar ne gerek var Allah aşkına nesne cebinde kalmasın o para..
Seymameva İkili tarama testine neden para veriyorsunuz ki hem gereksiz benim fikrimce çocuktaki down sendromuna bakıyorlar bence yaptırmasanız daha iyi ben sadece detaylıya girdim
Dyg_07 Seymameva Bende öyle düşündüm ilk zamanlar ama şuan yaptırmayı düşünüyorum belki 3 lü yü yaptırmam
HalisEbruoban Dyg_07 canim ben haftaya girecem ikili teste fiyati 150 tl dedi bugun sordum doktorumun kendi klinigi var
DilarArslan Dyg_07 özelde ikili teste 26, üçlü teste 36 tl verdim. Şu fiyatları duyunca şok oluyorum..
Dyg_07 KezibanUan Bende ünal beye gidiyorum bugün arayıp öğrendim ki 518₺ acaba başka yerde yapılmasını kabul ederler mi ki 🤔
Dyg_07 gonulcelen Valla öyle bi yer bulursam 2 3 kere ikili test yaptırırım😁 518₺ dediler resmen şaka gibi..
gonulcelen Dyg_07 bulunduğunuz şehirdeki laboratuvarlara sorun en iyisi ben özel muayene gidiyorum o yüzden bir cok testimi dışarda yaptırıyorum hiç böyle bir fiyat duymadım bide hastanelere göre de yüksek fiyat veriyor laboratuvar normalde.
Dyg_07 Hamilelik10 Devlet hastanesinde ablam ve arkadaşım yaptırdı bebeklerde down sendromu göründü ikiside özelde yaptırdı sonra burun kemiği ve ense kalınlığına bakıldı gayet normal.. ikiside taş gibi doğurdu bende o yüzden devlete gitmekte kararsızım..
Duygu07 Dyg_07 ben medstar yıldızda ayrıntılı ultrasona 290 ödedim. Sigortam var. Benim bildiğim kadarıyla ikili tarama daha uygun fiyata oluyor
Duygu07 Dyg_07 bence ikili taramayı daha uygun bir yerde yaptır meydan tıplar çok uygun fiyata yapıyorlar. Ama ayrıntılı ultrasonda iyi bir yere git çünkü her doktor uzun uzun incelemiyor.
Ozlemcift Dyg_07 ben 135 TL verdim özelde ama devlette yaptırmak mantıklıonun yerine bebesine bir şey alırsın sonuçta aynı şeyi yapıyorlar.
Tosbik Dyg_07 bende 8aydir özel medstar hastanesine gdyorum bizim doktorumuz devlette yaptrin dedi. Bizde devlette yaptrdik. Biz sigortaliyiz 80tl istemişlerdi bizden ozaman