Kadriyeeren203 10 dk arayla düzenli sancı çıkmıştı nst de idrar da protein yüksekliği çıktı sonradan Minicigimmm
Minicigimmm Elifderin34 Anladım bende progestan kullanıyorum hiç kalkmıyorum.Sağlıkla zamanında gelsin bebişlerimiz inş 🙏🏻🌸
Elifderin34 Minicigimmm inşallah canım Allah razı olsun inşallah vaktinde gelsin minikler 🥰çok geçmiş olsun 🌸
Minicigimmm Elifgoktug1 İlk yaptıklarında 24 saat arayla 2 doz şeklinde mi yaptılar yoksa tek birsefer oldunuz sonra tek bir seferde 35. Haftada mı oldunuz ??
Elifgoktug1 Minicigimmm 24 saat aralıkla yapılmadı 34 haftada bir yapıldı 35 te sancı durmayinca acilma hızlı ilerleyince tekrar yapıldı ve aynı gün doğuma girdim
Minicigimmm Edau9 Bende hem sancı hem rahim ağzı kısalığı var.Bende 35 e gelebilsek diyorum ama ne kadarda gelsek hep daha fazlası ı isticez biliyorum 😊
Edau9 Minicigimmm bende 32 de başladı sancılar bende 35 görsek yeter diyodum şimdi 35+3 oldum 38 40 görsek keşke diyorum☺️☺️
Minicigimmm Candy98 Geçmiş olsun erken doğum riskiniz mi var gerçi maşallah haftanız çok güzel herşey yolunda gider inş 🙏🏻🌸
Candy98 Erken doğum riski vardı ilk 24 haftalıkken oluşmuştu ama artık geçti, sezeryanım 38. Hadtalıkken olacağı için iğneleri yapmam söylenildi
Elifderin34 fatiss bana da doktor haftasını bekler gibi geldi ama bebeğin kilosu ve sağlığı iyiyse doğuma erken alır mı ki acaba diye düşündüm ağrılara dayanamıyorum artık