Fundayakut NrglTurkoglu Bende çok kararsızım ya avent almak istemiyorum eğer tutmazsa para boşa gitsin istemiyorum wee babynin aldım kiraz şeklinde olanını damaklı kullanmak istemşyorum ama oda biraz sert geldi tutabilecek mi emin değilim 🤷♀️
Edafmo NrglTurkoglu ben emzik olarak avent soothie aldım. Hem yumuşacık hemde yenidoğan için en ideali bence. Ucu minnak olduğu için bebeleri öğürtmüyor kolay alıştırıyor. Çevremdekiler hep soothie yi önerdi bana
Tgcccc Kizlar bi soru sormak istiyorum damaklı ve damaksız farkı nedir ?? Bu arada ben yenidogan döneminde en azından 3 aylık dönemde philips avent alacağım
yasminnnnnnn NrglTurkoglu Chicco aldım indirimdeyken vermemeyi düşünüyorum ama ne olur olmaz diye elimde olsun diye aldim
Edafmo Tgcccc evet duydum onu, ucu normal emziklere göre biraz kısa emdiği kısım ama kısalığı sayesinde de öğürtmeden alıştırması kolay oluyor diye de duydum o yüzden aldım 🥰
Emirsmomm NrglTurkoglu oğlum philips avent tuttu kızıma da aldım inşallah tutar 💗 aventi genelde bütün bebekler tutuyormuş ama