mavininhertonuu Kızlar bu kasılma nasıl birşey bebek biryere toplanıyor da orda acı veriyor mu uzun sürüyor mu bu olay mesela benim plesentam ön duvarda kasılma olsa çok hissetmez miyim çünkü hareketleri az hissedersin demişlerdi bilenler biraz bilgilendirebilir mi başımıza gelirse anlayalım sancı kasılma nasıl olur ne hissederiz 35+5iz inşallah, rabbim bende dahil herkese evladına sağlıkla zamanında kavuştursun
Nimetkayseri1438 mavininhertonuu sancıyı her halükarda hissedersin kasılma da bebeğin bi tarafa toplanması oluyor sanki karnınızı derinin altında bi güç her yerinden kavrayıp sıkıyormus gibi oluyor. Sancılarda adet ağrısı gibi başlayıp git gide güçleniyor insan şekilden şekle girebiliyor bazılarında belden girip bacaklara vurabiliyor bazılarında karnın üst tarafından başlayıp alt tarafa doğru vuran bir agri olabiliyor ancak bu şekilde tanımlayabilirim
mavininhertonuu Nimetkayseri1438 teşekkür ederim peki bu kasılma uzun mu sürüyor ve acı veriyor mu mesela arada bebek bi tarafı ittiriyor ama kısacık sonra geri çekiyor, karnımın bi tarafı kalkıyor ama acı ağrı falan yok hissetmiyorum bile o tarafı ittiğini falan bu kasılma değildir o zaman
Meyra41 mavininhertonuu kasılma da sende kasilıyorsun hareketin kisıtlanıyor yürüyor halde isen adım atamaz hale bile gelebiliyorsun anlamaman mumkun degil benim 32. Haftadan itibaren kasilmalarim basladi bazi geceler daha fazla oluyor. Karnın geriliyor taş gibi oluyor o şekilde kasılma oluyor
minismom Meyra41 sag ic bacagımın bitimine we wajina kemigime bugun kramplar girdi bu kasılmamı oluo yani
Tugba_23 Gaz sıkışması gibi oluyor kasılma,toplanma ,sancıda adet sancısı gibi benim belden vurmuştu , plesenta önde olunca sezeryan oluyor kesin diye biliyorum Dr geçen söylemişti bana da
mavininhertonuu Tugba_23 Önde ama aşağıda değil aşağıda olunca diye biliyorum bende 🤦🏻♀️ yani göbeğimde bebeğin önünde
Meyra41 minismom hayır kasılma karında olur bebek bir tarafa toplanır karında gerilme olur ve baskı olur
Adacan Ben başka birşey sormak istiyorum sana Bana önce previa denildi sonra anterior yani önde eşi dendi benim ilk dogumum zaten sezaryen buda sezaryen olacak ama küçük bir kısım doğum kanalını kapatiyor dedi hareketlerini ben çok iyi hissediyorum ama çok net ama hep solda hissediyorum sağımda değil ayağı kafasını vs. Hepsini hissediyorum ama hep sol yanımdan sende de öyle mi acaba hareketler?