Serap60 Mrb Arkadaslar KÜÇÜKÇEKMECE sefa köyde oturuyorum 20+4. Hamileyim bu cevrede ❤MUANE VE DOGUM UCRETLERİ ❤ uygun bi hastane biliyomusunuz surekli gittigim hastane bile yok burda yeniyim yardimci olabilirmisiniz dogumu bile nerde yapacam hic bi bilgim yok 😭
Gamze955 Serap60 ben dogan hastanesine gidiyorum.fiyatlari biraz yuksek ama hastaneden ve doktorumdan cok memnunum.
ayaniz Serap60 doğan hastanesi serdar kayın.. 1992den beri o hastanede,cok babacan ilgili bi doktor muayene ücreti 140 tl ayda bir cagırıyor beni..
SelmaGl Serap60 bende doğan hastanesine gidiyorum ama fiyatlarının uygun olduğu söylenemez 125 liraydı geçen ay gittiğimde muayene doğumda 4 bin civarıydı sorduğumuzda
Gamze955 SelmaGl bende serdar kayina gidiyorum muayene ucreti 140 tl oldu. Ama memnun kalacaginizdan eminim
Serap60 SelmaGl ayy cok fazlaymis yaa 😖 acikcasi o kdr vermek istemiyrm umarim uygun iyi bi yer bulurm ibsllh tsk edrm cnm.🙏
ilaydaince ayaniz bende Serdar beye gidiyorum. Memnunum şuan fakat normal doğum esnasında davranışları nasıl merak ediyorum. Bilgi verirseniz sevinirim.
Gamze955 SelmaGl bende 38+1oldum an itibariyle :) erken gelecek zamanini beklemeyecek dedi serdar bey ama beklemedeyiz bizde
Anneyimm Serap60 canim medipol sefakoy var 55 tl muayene ucreti normal dogumda 900 tulay hanim var kesinlikle tavsiye ediyorum cok cana yakin ilgili isinde uzman bir doktor
Tubidy Anneyimm kuzum dün gece Pelin Ergenekon’a gittim 😂 Tülay hanımda sert bu ondan da sert 😂 kızdı baya bana ilaç kullanmıyorum diye 😂😂