CaglaArtul Vajinal mantara sirkeli su ile müdahele etmek doğrumu ? Yapıp geçen varmı ? Hamileyim bişey olurmu diye endişe ediyorum
Minik_annee CaglaArtul sirkeli su karbonatlı su mantar kremi en son artık doktordan fitil istedim iki tane olan bı fitil yazdı onu kullandım sonuç hala aynı kurtulamıyorum ..
sade-Liyaa CaglaArtul Canım bende de bir türlü geçmek bilmeyen şey bu en son çare dün akşamdan başladım sirkeli suya açıkçası faydasını hemen gördüm her tuvalete girdiğinde yap zaten günde en az 10-15 kere gidiyoruz düzenli olarak kullanıldığında dahada etkili olacağını düşünüyorum
sade-Liyaa CaglaArtul Bu arada iki türlüsü var biri kovaya koyup 15-30dk sirkeli suyun üstünde oturmak diğeride bardağa yapıp tuvalete girdiğinde onunla taharetlenmek ben pamuğu batırıp her tuvalet sonrası yaptım iyi geldi bi dene istersen
Aydanur24 Hatta 6 günluk fitil, iki kez de tek tek fitil kullandim travazol kullandım kasinti için sirkeli su falan derken hamileliğin 35. Haftasına geldim gecmeyecek belliki bıraktım bende
mysweetbabyy Aydanur24 kaçıncı haftada başladınız bende 2 kere tekli fitil 1 kere 6li fitil kullandım ama geçmedi geçmiyor daha 20.haftadayim simdi yine su gibi akinti ortasında tortular gelmiş çok moralim bozuldu
Elisinannesi06 Ben pişik kremi kullandım biraz ferahlatıcı bide sabunla yıkadım hemen iyi oldum tuvaleti sık sık yika cnm kilotlarinida kaynar suda beklet sonrada makineye at peçete ile silme mikini bölgeni kullanmadın temiz Bi bezle kurula
Aydanur24 mysweetbabyy ben gebeliğimin nerdeyse ⅔. Ayından beni bu sorunla mücadele ediyorum aşırı kaşıntı şu gibi akıntı katı bir akinti aynı zamanda su an 35. Hafta iyilesmedi
mysweetbabyy Aydanur24 benimde 12.haftada başladı şu an 21 deyim baya korkuyorum bebeğe zarar verir diyr adınıza çok sevindim daha şimdiden 3 kutu fitil kullandım
Aydanur24 mysweetbabyy bende çok kokrmustum ama açıkçası doktorum çok ciddi bir durum olduğunu düşünüp ciddi ilaçlar vermedi. Kullandığım fitiller basit hamile.fitilleri idi antibiyotik bile vermedi oysaki baya ilerlemişti demekki zarar vermeyecek diye düşündüm bende. Bir de internette bir kaç anne doğuma kadar aynı durumu yaşamış içim rahat etti. Geçmedi yapacak bir şeyimiz yok gibi duruyor
mysweetbabyy Aydanur24 hangi fitilleri kullandınız benim doktorumda fitilden başka bisey vermiyor bende baya endişe ediyorum
Emirsmomm CaglaArtul benimde bu ayki testlerimde çıktı enfeksiyon doktor fitil verdi 8 günlük perşembeye kadar kullanacağım inşallah biter 😔 ama bende hiç kaşıntı falan olmadı