hayallliiim Kızlar yaaa ben 64 ile hamile kaldım 24. Haftada 64,5 olmuştum şimdi 29 olduk 69 çıktım 5 haftada 4 bucuk kilo almışım bu normal mi🥺🥺🥺
Ali-Kaanin-Annesi hayallliiim iştah artıyor genelde bu haftalarda bende de öyle olmuştu yiyebildigin kadar sağlıklı besinler tüketmeye çalış bu bebeğin için de senin için de en sağlıklısı. Şuan 35+2 olduk ama pek bir şey yiyemez hâle geldim midem çok yanıyor bulantı fazla oluyor
Mavidunyamm hayallliiim normal tabiki bende hamileyken ayda 5 kilo almıştım ama hastaneye kontrole gittiğimde bebekte baya kilo almıştı. O yüzden diyorlar hamileliğin başında çok kilo almamaya calisin zaten sonlara doğru kendiliğinden baya kilo alınıyor
Happymomeda hayallliiim bu tatli kilo almalar moralini bozma daha sevin bebişin büyüyor daha cok alacaksın şimdiden böyle isen ooo daha çok işin var bu arada doğumdan hemen sonra en az 10 kilon gitmiş olacak sağlıklı beslen
Sureyya1 hayallliiim hic canini uzme saglik olsun gerisi inenli degil biraz dikkat edersiniz dogumdan sonrada verirsiniz zaten
hayallliiim Happymomeda ya aslında çok kafama takmadım ama sadece 5 haftada 4 kilo açıkcası bana sağlıksız geldi ona üzüldüm yoksa dediğin gibi yavrum güzel gelişsin en önemlisi o ama işte fazla kiloda sağlıksız hem benim ben bebeğim için az kokrtum
hayallliiim Sureyya1 evet doktorum tatlı hamur işi yeme takibe al dedi inşallah aslında hapur hupurda yemiyorum ama anlamadm
Ali-Kaanin-Annesi hayallliiim Bende başlarda pek almadım 20 hafta olduktan sonra başladım kilo almaya 15 hafta içinde hatta 16 kilo aldım yani senin de böyle bir an da kilo alman çok normal hiç endişelenme sen doktoruna her gittiğinde sor bebeğin ve benim kilom normal mi iyi gidiyor mu diye? Ama gayet normal hiç endişe etme sağlıklı olmanız herşeyden önemli 😊
Happymomeda hayallliiim sağlıklı beslen istersen 10 kilo al ❤️ hayırlısıyla bu endişelerin de gidecek
Mavidunyamm hayallliiim ya o kadar stres yapma doğumdan sonra hepsi gidiyor. Bebeğin sağlıklı olduktan sonra 30 kilo alsan nolur
hayallliiim Mavidunyamm tabiki herşeyden en önemlisi o ama işte fazla almakda sağlıklı değil ya ben asıl o buyuttan korktum ama galiba bu normal bir döngü