MasaAll Mirza321 takimi ben aldım attiklariniz sadece büyüyen besikli bugün de kurulumu için gelecekler kampanya vardu yaralardim geçen ay aldim bir çok şey değil bebek arabası hali puset raf ana dizi yatak nevresim vs dahil 19 bin 400
Harikuya_Su Mirza321 kasım sonunda aldık bizde canım yeni daha diğerlerinin fiyatları değişiyor malesef biz tayinci olduğumuzdan çok yüksek tutarlara çıkmadık ☺️
Mirza321 Harikuya_Su valla benim eşimde çok pahalı bir sitelere bakalım dedi ama aklım bunlarda tabii
Harikuya_Su Mirza321 bizde bakalım diyorduk sitelerede dolaşın canım bence düşünüyorsanız ocaktan önce almakta fayda var belki sezon sonu bir indirim vardır gönlünüzden geçen olur inşallah canım
Mirza321 MasaAll zaten dolap sifonyer 7 bine denk geliyor ama karyola özel tasarım fiye 12 bin o pahali
Bussy_ Harikuya_Su merhabalar bende Ankara’da oturuyorum. Sitelerdeki fiyatlar nasıldır bilginiz var mı? daha önce bakma şansınız olmuş muydu?😇
Harikuya_Su Mirza321 Aa bizimde ocağın başında inşallah süpriz yapmazsa küçük hanım 😁 aralarında çok yokmuş sen ne tarafta oturuyon ankaranın kuzuum
Harikuya_Su Mirza321 mamak hüseyingazi tarafında oturuyorum canım bende 😁 uzakmı yakınmı bilemedim ki
Harikuya_Su Bussy_ biz gitmeye üşendik canım bakıcaktık ama int uyguna denk gelince aldık gezemedik 😁
Mirza321 Bussy_ ben yarin gidjcem sitelere bi aksilik çıkmazsa ama orası da pahalıdır diye düşünüyorum 1 bucuk sene önce yatak odası takımımı almıştım ordan pahalıydi baya unutmazsam döndüğümde yazarim ortalama fiyatlari