En15 2350 gram çıktı ve doktorum az buldu bundan üç hafta önce gittiğimde 2120 gramdı. Bebek neden kilo almamış olabilir beslenme tüzenimde Bi değişiklik olmadı ama balık yağı ilacımı kalsiyum ilacımı aksatmıştım bikaç kere bu yüzden olabilir mi
Anime En15 Benimde 35+3 te 2.400 çıkmıştı üzülmüştüm zayıf diye. Sonra o hafta muz, kuruyemiş, kaşar peyniri, her gün yumurta, ıspanak yedim. 36+2 de doktora gittiğimde 2850 oldu kilosu. O hafta ben hiç kilo almadım hatta yediklerim bebeğime yaramış.
En15 Xxx0101 yumurta yiyorum kuru incir ceviz süt özellikle sebze yemekleri tüketmiştim bu 3 hafta içinde pırasa ıspanak kabak suyu azdı o düzelmiş ama şimdide kilosu az çıktı
ozgepere Canım aynı haftadayız. Bende dün gittim 35+2 günlük iken. Kilosu 2 hafta önden gidiyor. Hata çok hastalandım ishal kusma ile gittim ama bebek etkilenmemiş. Muz, badem, dut kurusu yiyorum çok faydasını gördüm ben
Xxx0101 En15 birde son dönemde sebze ağırlıklı beslenmişsin eti ihmal etme derim kabak özellikle diyet dönemlerinde en çok kilo verdirmeye yarayan besinlerden
Xxx0101 En15 her gün kaşar ve muzda yemeye çalış canım bebeğe kilo yapıyor ama muz yerken suyu ihmal etme kabızlık yapar🙏🏻 sağlıkla gelsin