minikoglummm Sancılarım vardı geçen hafta ağrılarım vardı kalmadı hepsi gitti sancım da bitti derken nstye bir girdim en düşük 40larda 80e 100e dayanan sancılarım çıktı 1 saatten fazla sürdürdü doktor. Nasıl oluyor bu 😳 ağrısız sancısı çıkan var mı?
Celins_ minikoglummm benim de 35 36 haftalarda 80e 100e vuran sancılarım vardı hissetmiyordum. 38+4te suyum geldi hastaneye gittiğimde 6 cm açıklık vardı sancım gelmedi ama. O yüzden suni sancı aldım 3 saatte doğum oldu.
_edakrsu22 minikoglummm arkadaşım geçende nstye girmiş sancı çıkmış ama kendisi hissetmiyor cuma günü doktor birdaha çağırmış
29102020--- minikoglummm benim de 33 haftalıkken nisanim geldi kanla beraber ve hatta sancım varmış ben hiç anlamadım hemen hastaneye gittim nts çekildi sancılarım 80 90 lardaymis yatis verdi doktor ilaçlarla serumlarla doğumu geciktirdiler
minikoglummm Celins_ valla sancım gitti geleceği yok diye üzülüyordum canım nstye kağıda baktıkça şok oldum zaten maşallah diyeyim de inşallah doğum da kolay olur ama doktor yatış vermedi vermesi gerekmez miydi
minikoglummm en_guzel_emanetlerim yaa nasıl oldu senin canım ağrısız mı çıktı sancıların ondan sonra ne zaman oldu doğum?
en_guzel_emanetlerim minikoglummm 39+6 da aşırı sancılarım çıkarken ben hiç hissetmiyordum doktorum nstye bağladı yanımda oturdu ara ara yüzüme bakıyordu ben şaşkın şaşkın meraktan etrafı izleyip inceliyordum doktorum bak geliyor hissetmiyor musun diyodu yoo sadece bebek toplanıyor diyordum meğer o sancıymış akşam 10dan gece 5e 6ya kadar kendi sancilarimla açılmayı bekledik ilerlemeyince suni bağladılar çok çok az bi ağrıyla tam açıklığa ulaştım hemen makasa çıktım 3 4 ıkınmada kaydı geldi meleğim beni zorlayan tek şey dikiş kısmı oldu
minikoglummm en_guzel_emanetlerim aynenn canım bebek toplanıyor bir yere sürekli oluyordu bende de ama onun sancı olacağını düşünmedim ben burada meşhur olan 5 dakada bir ağrıyı bekliyorum olack diye olmadıkça üzülüyorum hatta 😂😂
en_guzel_emanetlerim minikoglummm ee inşallah sende bir avazda hayırlısıyla alırsın kucağına yavrunun
Celins_ minikoglummm 35 36 da sancım çıkıyordu 38+4te doğum yaptım 6 cm açıklıkla hastaneye gittim. 3 saat içinde suni verildi doğumum çok kolay oldu. 19:55 gibi doğumhaneye girdim 20:10 da oğlum kucağımdaydı. Doğum hikayemi paylaşmıştım profilime girip bakabilirsin istersen.
29102020--- minikoglummm 34+1 haftalık olduk Allah’a çok şükür iyiyiz şimdi doktor tutabildigi kadar tutmak istiyor ilaçlara dewam