Ozlmcgrci Kız bebeğe hamile olanlar yüzünüz de lekeler cıktı mi . Ben leke çıkıyor diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum
Deletedmom434 Ozlmcgrci hayır ne leke çıktı ne sivilce ne de çirkinleştim hala hamile kalmadan önceki gibiyim 33. Haftamızdayız birde
Oznurboluzun Ozlmcgrci bende öyle duymuştum ama benim alnım sadece sivilcelendi burdaki herkes de genelde bunu söylüyor leke olmadı o yüzden kimseyi inandiramadim kız olduguna😂
MomBse Ozlmcgrci yüzüm çok sivilcelendi ve tüm vücudum da boynum göğüslerim filan leke yok gibi suanlık
Esra44 Ozlmcgrci bence kız bebekle alakası Yok benim erkek bebek ama hamile kaldığım 2. Hafta gözümün altında kapkara leke çıktı hatta görenler kızın olacak dedi ama cinsiyetle alakası yokmuş demek ki😊
Ozlmcgrci MomBse bende sivilcelendim ama cinsiyetini bilmiyorum daha göstermiyor bacaklarını kapatıyor 😊
Ozlmcgrci Esra44 ya dedim ya canım ben birinden duydum onun kızı olacak bende kizim olsun istiyorum kıyaslama yapıyor senin yüzün lekelenmedi kızın olmaz diye ondan bi sorayim dedim kıza hamile olan annelere
Rojinn Ozlmcgrci benimde kızım olucak Allah nasip ederse valla çirkinleştim ben yüzümde ergenlikte dahil hiç sivilce çıkmadı yoktu.Hamilelikte yüzüm doldu hurafemi degil mi bilmem ama bende tuttu çirkinleşme olayı 😕
Denizinannesiii34 Ozlmcgrci benim çenemin yanları ful sivilce oldu lekeleme yok sivilce var bide saçlarım acayip yaglaniyor birde burnum büyüdü benimde oğlum olucak mesela kız erkek alakası yok ya ablamında oğlu oldu boynu full lekeydi
ArzuGl 30 yaşıma kadar çıkan sivilcelerim geçti umarım böyle kalır. Lekeler hormonların değişmesiyle alakalı. Cilt çok hassaslaştığı için özellikle güneşe çıkarken koruyucuyu ihmal etmemek gerekiyor.
Unalbirgul Ozlmcgrci bende kız bebeğe hamileyim leke, sivilce hiç bişey çıkmadı şükür ☺️ 25+1 iz bakalım belki ilerleyen haftalar da cıkar
Fatmasnny Ozlmcgrci yüzümde değil ama vücudumun belli yerlerinde lekelenme ve kararmalar oldu. Yüzüm için doktor tavsiyesi ile Hamileler için olan güneş kremi var onu kullanıyorum.
Seymameva Evet benim de kızım olacak burnumun üstünde kocaman bir leke oluştu yüzümde de hafif sivilceler 😏 olsun sağlık ile gelsin yeter ki
0707ant Ozlmcgrci evettt canımmm ben ve çevremdeki herkesde çıkıyor rengin soluyor yüzün lekeleniyor bebek gibi cildim vardıı şimdi eskisi gibi değil
Defnem_26 Leke değil ama vücudumda bi kac yerde et beni çıktı ama doğumdan sonra düşüyormuş diye duydum