Esraod Kızlar 16. Haftamda demir hapına başladım (ferre) ben de inanılmaz mide baskısı,ağrısı ve hafifledi diye sevindiğim bulantılarımı geri getirdi doktor bırakmamı söyledi benimle aynı durumu yaşayan var mı?
SebnemRasit Esraod genelde ferre mideye çok dokunuyor diye önermiyorlar hassas olanlar için. Oroferon var ben onu kullanıyorum sende doktoruna söyle sana uygun bir ilaç yazsın ☺️
Kayaatilla Esraod Ben yaşadım sonra doktorum şurup olanı yazdı rahatladım ya içtiğim an neler oluyordu öyle bana 🤷♀️Sizde bi şurup olanı deneyin derim
Dlkzz Esraod Bana da cok mide bulantısı yapmıştı. Doktorum gece yatmadan önce almamı söyledi su anlık rahatım bakalım
Butterflyank Doktorunuza sorun gün aşırı alabilirsiniz belki bana da başta dokunmuştu gün aşırı alınca bünye alıştı şuan sorun yaşamıyorum.
Yenibirii Sureyya1 tabikidee. Ben panto40 kullaniyorum. Sizde doktorunuza danişarak yazdirabilirsiniz. Talcid, rennie, gaviskon kullaniliyor.
Esraod Yenibirii genel olarak şunu da sormak istiyorum doktorun daha önceki deneyimlerinden mideye dokunacağını bilip yanında mide koruyucu vermesi ya da mideyle ilgili herhangi bir problemin var mı diye sorması gerekmiyor mu
1erkekkannesiiii Esraod ben de yaşadım bıraktık hemen damlaya başladık mide yanması içinde mide koruyucu şurup kullanıyorum suan için sorun kalmadı 🥺
benbilmirem Bende cok cok kotu olmuştum demir ilacından Doktorum Bestiron diye bi ilac önerdi onu kullanmaya başladım ve gerçekten çok rahatladım
Yenibirii Esraod öyle bi sorununuz oldugunu bilmezse sormamasi mümkün. Siz söyleyin midenizle sorun yasadiginizi illaki yazar birinden birini
bebek_firarda Ferro sanol dokunuyor gerçekten mide bulantısı yapıyo. Bende 3.ay bitince başladım ama doktorumun önerisiyle önce feramat içtim sonra ferro sanola geçtim artık bünye alışmıştı etkilemedi ama ilk içtiğimde mide bulantısından ölüyodu