Mero1 Kızlar 22 haftalık oldum bugün dun akşamdan beri karnım değişik agriyor ve belim bu sizde de oluyor mu normal mi? Yarın detaylı ultrason kontrolüm var diye gitmiyorum ams korkuyorum agrimiyordu hic :(
hulyanur1 Mero1 bende 22+6 haftalığım şiddetli bel ağrım var. 3 gün öncede detaylı ultrasona girdim bir sorun çıkmadı çok şükür.
Leilani Mero1 kendinizi fazla yormuşsunuzdur bende de sık sık bel ağrısı kramplar falan oluyor fazla yorulunca. Bugün kendinizi fazla yormamaya çalışın geçer inşallah
Momsy410 Mero1 ben de dun detayli ultrasona gittim. Bebek de hic bi anomali gorunmedi cok sukur. Benim belim de 1 haftadan fazladir kirilacak gibi agriyor. Kalici bi agri degil gelip gidiyor ama cok hassas bi agri. Sizin de mi oyle? 22. Haftadayiz biz de
Mero1 Momsy410 evet aynı şekilde ilk gebeliğim ister istemez korkuyorum bende insallah bende de çıkmaz size de geçmiş olsun 💐
Momsy410 Mero1 bebekle alakasi oldugunu sanmam sizinde. Endise etmeyin. Sirt kaslarimz zayif olabilir. Fizyoterapiste gitmeyi dusunuyorum bu cuma sirt destegini uygun gorur belki